Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiažnům vstup do sezóny vyšel


0

Před zahájením utkání nové sezóny se domácí loučili s dlouholetým funkcionářem Petrem Čížkem a hráčem Milanem Součkem. Poté bylo zahájeno první mistrovské utkání podzimní části soutěže I. B. třídy skupiny „B“.

Před utkáním musel trenér jižanu Miroslav Černík vzhledem k zranění obou brankářů, řešit koho postaví do branky. Nakonec tento post obsadil Filip Zima, který se svého úkolu zhostil velice dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zřejmě pod dojmem po zápasovém posezení s oběma oslavenci nezačali příliš koncentrovaně. Již v 2´ postupoval hráč jižanu Jan Válek sám na brankáře domácích, ale svou šanci nevyužil. Za další tři minuty měli jižané další šanci a opět bez brankového efektu. Poté domácí tým zpřesnil svou hru a hra se vyrovnala. Pozorná obrana hostů a brankář jihu, však žádné nebezpečí nepřipustila. V 17´ se po rohovém kopu prosadil Matěj Gaži a rázem jižané vedli 1:0. Od této chvíle hráči Ostravy-Jihu získali převahu, kterou zúročili v 23´ brankou Martina Miškaříka – 2:0 pro Jih. Do konce poločasu i přes další šance jižanu, již žádná branka nepadla.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivně a získali územní převahu. Kterou zúročili v 50´ na snížení skóre 1:2. V těchto chvílích to nevypadalo pro jižany dobře. Dobrá obrana a brankář jihu, však další brankové příležitostí domácích zlikvidovali. Postupně hra na obou stranách postrádala přesnost a patřičnou kvalitu. Rozhodující momenty utkání nastaly v 68´, když byl vyloučen domácím jejích útočník. A 70´ když z trestného kopu z 40m pohotově zakončil kapitán hostů Michal Prokeš a bylo to 3:1 pro jižany. Do konce utkání hosté kontrolovali hru i výsledek. V závěru ještě měli možnost navýšit skóre, ale to se nepodařilo. Takže zasloužené vítězství jižanu.

 

zdroj: http://fcostravajih.eu



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lhota
J. Pražák [-] - J. Wodecki [-] (80. M. Balnar [-] ) , J. Stošek [-] , J. Zeman [-] , M. Slíž [-] - V. Zezulka [-] , J. Dedek [-] , J. Bedry [-] , R. Křižák [-] - P. Chadziandoniu [-] (62. T. Pěchovič [-] ) , M. Kozelský [-]

FC Ostrava-Jih
F. Zima [-] - M. Mecner [-] , M. Janošec [-] , M. Konečný [-] , J. Šimko [-] - M. Prokeš [-] , J. Válek [-] , F. Gaži [-] , M. Miškařík [-] - R. Kadlčík [-] (60. J. Němec [-] ) , M. Gaži [-] (75. M. Bober [-] ) -

ŽK: 17. M. Kozelský , 35. M. Slíž - 75. J. Němec , 90. M. Janošec . ČK: 68. M. Kozelský .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - HELEKALOVÁ Marie, SOCHA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.