VIDEO: Vstup do sezóny se Klimkovicím povedl na výbornou


Branky


0

Vstup do nové sezóny v krajské soutěži se domácím mužům vydařil na jedničku. V prvním utkání přivítali na vlastní půdě hosty z Darkovic a i přes úvodní drobnou nervozitu si s utkáním poradili a vyhráli 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první minutě se do nadějné akce dostal David Vostárek, ale jeho zpětná přihrávka nenašla adresáta. V sedmé minutě se po dlouhém autu Michala Klemiše dostal do velké šance Rosťa Švec, ale jeho volej skončil těsně vedle tyče Darkovické brány. Hned minutu na to měl obrovskou příležitost Marek Lubojacký, postupoval sám na brankáře, ale skákající míč se mu nepodařilo dobře trefit a nepřehodil hostujícího gólmana. Do dvacáté minuty měli naši hráči výraznou herní převahu, ale bohužel bez gólového vyústění. Poté se začal osmělovat i soupeř a párkrát zahrozil nebezpečnými centry. Ve 27. minutě střílel nebezpečně z nějakých 20 metrů Anestis Ambros, jeho střela jen těsně minula břevno soupeřovy brány. Ve 38. minutě už to ale konečně vyšlo. Za soupeřovu obranu poslal přesnou přihrávku Jirka Teichmann na Davida Vostárka, ten si navedl míč po levé straně, zasekl na svou silnější pravou nohu a vystřelil, brankář míč jen vyrazil před sebe a z dorážky už neměl David problém trefit poloodkrytou bránu - 1:0. Poločas tak skončil naší herní dominancí, ale jen hubeným vedením.

 

Do druhého poločasu lépe nastoupili hosté, ale jejich centry nemohly najít adresáta. V 53. minutě se dostal do slibné příležitosti Rosťa Švec, ale nepodařilo se mu přelobovat vyběhnuvšího hostujícího brankáře. Jedinou vážnější šancí hostů na vstřelení gólu byla akce z 56. minuty, kdy se po pravé straně uvolnil jeden z hráčů, jeho přihrávka našla na úrovni pokutového kopu spoluhráče, ale ten nevystřelil příliš razantně a jeho pokus v poklidu lapil Michal Bača. V 60. minutě se dostal do dobré příležitosti, velmi dobře hrající útočník Filip Čavoj, ale centr Marka Lubojackého se mu ve skluzu nepodařilo dostat mezi tři tyče. V 66. minutě přišla pojistka. Víťa Komár se dostal do brejkové akce 3 na 3, míč si podržel, počkal na naběhnuvšího čtvrtého hráče Klimkovic z druhé vlny, kterým byl Vláďa Šot a ten bez přípravy, utaženou placírkou, z dobrých 25 metrů, trefil míč přesně k tyči, brankář neměl nárok - 2:0. Toto vedení už dodalo na domácí kopačky potřebný klid. Hosté se dostali ještě k jedné příležitosti, ale střela jen olízla boční síť Klimkovické branky a domácí už v poklidu dohráli utkání s míčem na svých kopačkách.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


TJ Klimkovice
Utkání zhodnotil Lukáš Lyčka: I když v přípravě jsme měli velké problémy, zejména ze zdravotním stavem hráčů, týden před mistrákem už jsme byli pohromadě a stihli se jak takticky, tak i fyzicky připravit. Kluci odehráli celý zápas velmi zodpovědně. Ze začátku na nich byla znát trošku nervozita, hlavně při finální fázi, ale mezihru měli plně pod kontrolou. Soupeře dá se říct, za celé utkání, nepustili do vážnější příležitosti, naopak, sami mohli přidat ještě několik branek na víc. Troufnu si říct, že pokud bude tým držet pohromadě jako doposud, bude se jen zlepšovat. Klukům patří poděkování jak za individuální, tak hlavně za týmový výkon.




Počet diváků: 72. Rozhodčí: VRÁNA Jaroslav - PÍSEČNÝ Lukáš, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.