0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec překvapivě nestačil doma na Horní Benešov


Branky


0

Report tradičně přináší René Černohorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání patřil hostujícímu mužstvu z Horního Benešova, které několikráte okamžitě atakovalo hradeckou obranu a brankáře. Domácí se snad k míči dostali až ve 3. minutě, kdy Václav Sigmund místo nahrávky rozběhnutému Tomáši Krejsovi volil střelu z 18 metrů, která směřovala vedle brány. Pak opět převzali aktivitu hosté a byli snad všude. Vyhrávali každý osobní souboj, byli dříve u každého míče, skvěle kombinovali a vytvářeli si brankové příležitosti, které však nedokázali zužitkovat. Zhruba v 17. minutě se opět míč dostal na dostřel hornobenešovské brány, kdy Václav Sigmund znovu volil špatně a místo střely z 12 metrů přihrál vpravo Jakubu Ondřejovi, jehož střelecký pokus zlikvidoval obránce. Ve 20. minutě hosté nastřelili spojnici tyče a břevna a tyč se rozezvučela i v 26. minutě, tentokráte z přímého komu domácího kapitána Tomáše Krejsy. O minutu později se opět tento hráč objevil v obrovské příležitosti po nahrávce Richarda Lichého, jenže z očí do očí nedokázal překonat hostujícího brankáře a ten fantastickým zákrokem udržel čisté konto. V 31. minutě se zastřelovali hosté, kdy jejich dalekonosná "pumelice" skončila nad bránou. Další jejich útok však již měnil skóre. Nákop hornobenešovské obrany podběhl obránce Richard Lichý, míč se na levé straně dostal k Daliboru Moravcovi, který si kličkou do šestnáctky poradil se stoperem Markem Šimečkem a křižnou střelou rozvlnil síť domácích. 0:1. Svou chybu mohl hned dvakrát odčinit Richard Lichý, a to v 36. a ve 40. minutě, jenže...Při první šanci David Škvára poslal míč doprava na zcela volného Richarda Lichého, jenže jeho dělovku bravurně vyrazil brankář Petr Ondrusz na tyč a roh. Při druhé tutovce mířil Richard Lichý ze 7 metrů pouze do boční sítě. Konec prvního poločasu a začátek druhého nepřineslo nic podstatného.

 

Až v 56. minutě vznikla další velká šance na vyrovnání. Po centru Matyáše Lichého zprava se míč dostal k Davidu Škvárovi, avšak ten ze 3 metrů pálil vedle. Z následného protiútoku se mohli radovat hosté, jenže včasný výběh brankáře Jana Waignera zabránil Daliboru Moravcovi dát gól. V 63. minutě se na druhé straně opět blýskl Petr Ondrusz, který vyrazil nebezpečnou střelu Matyáše Lichého na roh. V 68. minutě po přímém kopu Richarda Lichého a následné dorážce zvedali hráči i diváci domácích ruce nad hlavu, avšak branku z kopačky Radka Holuši hlavní arbitr neuznal pro postavení mimo hru. V 75. minutě utekl všem z poloviny hřiště agilní hostující útočník Dalibor Moravec a nedal šanci ani domácímu brankaři. 0:2. O čtyři minuty později se ve stoprocentní brankové příležitosti ocitl hradecký Tomáš Krejsa, jenže hostující brankář jej opět vychytal. V 83. minutě se o změnu stavu pokoušel domácí Radek Dušek, ale jeho jedovatou střelu opět vyrazil Petr Ondrusz na roh. V 84. minutě kopali roh i hosté a na míč si nejvýše vyskočil Dalibor Moravec a dokončil tak svůj hattrick. 0:3. Závěr utkání se již dohrával v křeči domácích a v radosti hostů z Horního Benešova.

 

Autor: René Černohorský

Fotky zdroj: http://petraskvarova.rajce.idnes.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Jak pro nás podzimní část sezóny fantasticky začala, tak teď končí snad i tragédií, a to ještě máme příští týden v sobotu dohrávku ve Štěpánkovicích. Z hradeckého rychlíku se pomalu stával vlak a teď už snad jen vláček. Vůbec jsem si nepřipustil, že tento poslední podzimní domácí zápas bychom mohli prohrát, jenže když chybí 5-6 hráčů téměř základní sestavy (Radek Kubánek, Tomáš Moc, Norbert Lichý, Tomáš Mrázek, Pavel Valenta či Lukáš Scholtz), těžce se nastupuje do utkání. Hráči jsou na sebe zvyklí a "lepit" posty je pak velmi problematické. Hosté mě osobně překvapili velkou chutí po vítězství, svou obrovskou aktivitou od samého začátku, důrazem, nasazením, fotbalovou jednoduchostí a skvělým individuálním výkonem dvou hráčů, brankáře Petra Ondrusze, který nás vychytal a útočníka Dalibora Moravce, který nás rozstřílel. Naše hra se v poslední době podobá velké křeči, nedáváme branky i z tutových šancí a kombinační hra je taky mizerná Když se ale vrátím k tomuto utkání, tak pro hostující mužstvo jsou to zasloužené 3 body, pro nás velké zklamání a rozčarování.




Sestavy


TJ Hradec n/M
J. Waigner [-] - V. Sigmund [-] (58. J. Kvasnička [-] ) , T. Manderla [-] , R. Lichý [-] , M. Šimeček [-] , R. Holuša [-] , J. Ondřej [-] (68. M. Černín [-] ) , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , D. Škvára [-] (60. R. Dušek [-] )

TJ Horní Benešov
P. Ondrusz [-] - J. Dankovič [-] - D. Slíva [-] , J. Budík [-] - P. Zahradník [-] , J. Žižka [-] , M. Pokorný [-] , M. Slíva [-] (69. J. Podaný [-] ) , D. Moravec [-] , J. Lukačovič [-] , P. Krupa [-]

ŽK: 15. R. Holuša , 45. R. Lichý , 69. T. Krejsa - 22. D. Moravec , 45. M. Slíva .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ŠAFRÁN Martin, HENNIG Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.