2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 11:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěpánkovice rozhodly ze standardek


Branky


0

Report nám přináší domácí web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Právě hosté z Hoštic, byli ti, kteří se dostali k první šanci utkání. Šafarčík uvolnil Stříbného, ten našel Eleka, který z pětky střílel mimo. To domácí byli z první šance úspěšní. K přímému kopu se v 8. minutě postavil Liška, jeho centr tečoval Gargoš, brankář Honka míč neudržel a Heider měl snadnou práci doklepnout míč do brány – 1:0. I druhá šance domácích skončila v síti. K standartce před pokutovým územím se postavil D. Benek, obstřelil zeď, míč před Honkou skočil a skončil za jeho rukavicemi v bráně – 2:0. V 22. minutě se osmělili hosté, z velké dálky se napřáhl Klinger, ale střílel mimo. Elek se pak pokoušel překvapit Tomíčka z velkého úhlu, ten jistil na roh. Po něm zakončoval Chřibek a před připraveným Tomíčkem ještě vyhlavičkoval Smažík. Po půlhodině hry předvedl brankář Tomíček neskutečnou show, když vychytal tři 100% gólovky soupeře. Vyrazil konečky prstů první hlavičku, pak si poradil i s dorážkou a ještě se stačil zvednout a chytnout míč na brankové čáře před dotírajícím útočníkem. Na druhé straně hřiště nepotvrdil pravidlo nedáš - dostaneš Liška, když po centru Nováka ze dvou metrů hlavičkoval nad. Neúspěšný byl i Grigarčík, když po přihrávce D. Benka zakončoval z pětky slabě do míst, kde byl brankář Honka. V 39. minutě Gargoš ze strany přehodil brankáře, ale před Machalou zachraňoval hoštický stoper Kašný. Kašný podržel svůj tým i později, když zabránil ve skórování Benkovi, který si už obehrál brankáře. První poločas zakončil nepříliš razantní střelou Unruh, se kterou si M. Tomíček bez problémů poradil. 

Druhý poločas přinesl narůstající tlak hostů, avšak územní převahu neuměli přetavit v gól, ale ani v gólovou šanci. Centry do vápna buď chytil Tomíček, nebo jej odhlavičkovali obránci. Míče za obranu zase skvěle četl opět Tomíček, včas vybíhal a ukrýval míče ve svých rukavicích. Výjimku tvořily jen střely Šafarčíka a Mlýnka z úvodu poločasu, které mířily mimo. Jinak se do šancí po protiútocích dostávaly Štěpánkovice. D. Benek odražený míč po rohu napálil mimo, střílený centr J. Tomíčka zase na dvakrát chytil Honka. Po centru Kufky zase chyběl krok Novákovi. Největší šance přinesl konec utkání, kdy Hoštice hrály na velké riziko. Kufka na půli vybojoval míč, poslal do úniku P. Benka, ten si nejdříve míč ukopl a pak napálil míč do vybíhajícího brankáře. Velkou možnost měl i D. Benek, ale po rohu jen trefil břevno. 

Zápas tak zaslouženě vyhrály Štěpánkovice a přezimují na prvním místě tabulky. 

 

zdroj: http://www.tjsokolstepankovice.cz/



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - D. Novák [-] (90. L. Bielan [-] ) , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (73. L. Kufka [-] ) , R. Heider [-] , J. Dluhoš [-] , D. Benek [-] , J. Machala [-] , M. Liška [-] (62. J. Tomíček [-] ) , P. Grygarčík [-] (86. P. Benek [-] ) , M. Gargoš [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kašný [-] , P. Stříbrný [-] (84. V. Kopťák [-] ) , J. Chřibek [-] , M. Kara [-] , M. Elek [-] (88. V. Bartošek [-] ) , M. Unruh [-] , L. Baďura [-] (75. M. Slíž [-] ) , E. Klinger [-] , P. Mlýnek [-] , O. Šafarčík [-]

ŽK: 52. M. Liška , 63. D. Novák - 61. P. Stříbrný , 82. E. Klinger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRET Martin - VIŠČOR Michael, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.