4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec se po výhře vyšvihl do čela


Branky


1. R. Holuša , 4. T. Krejsa , 88. V. Sigmund , 90. T. Krejsa (p.) - 51. R. Pavlíček , 65. M. Hricko
0

Tradiční report Reného Černohorského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecké mužstvo vlítlo do utkání jako uragán a hned v první minutě po rohu Lukáše Petříka si na míč nejvýše vyskočil Radek Holuša a poslal míč do sítě - 1:0. Ve 3. minutě se opět kopal roh proti hostujícímu mužstvu, tentokrát z druhé strany, kdy odražený míč se dostal k Richardu Lichému a ten vybídl přesnou uličkou ke skórování Tomáše Krejsu, Domácí kanonýr se nemýlil a z 8 metrů poslal míč kolem padajícího gólmana do brány - 2:0. Ve 13. minutě se mohli hradečtí radovat potřetí, kdy přečíslili albrechtickou obranu, jenže situaci tři na jednoho zcela nezvládli. Norbert Lichý mohl nahrát balón vlevo na Matyáše Lichého či vpravo na dobře postaveného Jakuba Kvasničku, volil však přihrávku na svého bratra Matyáše a ten tvrdou střelou z velmi blízké vzdálenosti mířil vedle. V 16. minutě se sám před brankářem ocitl i Jakub Kvasnička, ale z velkého úhlu mířil těsně vedle brány. O dvě minuty později se odraženy míč dostal k Tomáši Krejsovi, ten si všiml vyběhnuvšího brankáře a chtěl ho z 25 metrů přelobovat, jenže husarský kousek se mu nepodařil a šance skončila v náručí Lukáše Dardy. Tento skvěle chytající brankář se v prvním dějství ještě mnohokráte vyznamenal, když například ve 23. minutě zlikvidoval hlavičku Tomáše Krejsy, ve 32. minutě vystihl samostatný nájezd a kličku tohoto kapitána Hradce nad Moravicí nebo ve 45. minutě fantasticky zabránil svým zákrokem obrovské "gólovce" Matyáše Lichého. V prvním poločase se hostující mužstvo velmi zřídka objevilo na polovině hřiště domácích a nevypracovalo si ani jedinou nadějnou šanci.

 

V úvodu druhého poločasu připravil stejný scénář Norbert Lichý, který se po přihrávce Tomáše Krejsy objevil sám před bránou hostí, jenže rovněž ani on nedokázal skóre navýšit. Po dalších nadějných akcí hradeckých hráčů přišel trest z kopaček hostů, kteří se jednoduchou a přímočarou akcí dostali na dostřel domácí svatyně a "jedovka" Radomíra Pavlíčka z 25 metrů skončila za zády překvapeného Tomáše Mrázka - 2:1. Domácí gólman musel vytahovat míč ze sítě i v 65. minutě, kdy po fatální chybě obránce Richarda Lichého, který místo odkopu míč zpracovával, se balón dostal k Michalu Hrickovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Horkou vodou opaření domácí hráči pak marně hledali recept na vítězství, kdy o své štěstí v podobě vstřelené branky se pokoušeli postupně Matyáš Lichý, Norbert Lichý, Pavel Valenta, Tomáš Krejsa a Tomáš Moc. Rozuzlení přišlo v 88. minutě, kdy obrovského závaru v malém vápně hostujícího mužstva využil právě střídající Václav Sikmund, který se ve skrumáži nejlépe zorientoval a dělovou ránou uklidil míč do sítě - 3:2. O minutu později mohl stejný hráč potěšit nejen sebe a své spoluhráče, ale také neúnavné domácí fanoušky znovu, jenže jeho samostatný nájezd skončil střelou těsně vedle. V závěru dramatického utkání nechal hlavní rozhodčí nastavit 5 minut za různé zpomalování hry, hlavně ze strany hostujícího mužstva po vyrovnávací brance, což přetavil v úspěch hradecký kapitán a kanonýr Tomáš Krejsa. V 94. minutě byl totiž jednoznačně sražen v šestnáctce hostujícího celku, sám si postavil míč na značku pokutového kopu a přesnou střelou upravil stav na konečných 4:2. Následně hlavní arbitr ukončil zápas a celé mužstvo TJ Hradec nad Moravicí se  mohlo radovat nejen z vítězství v tomto utkání, ale také z prvního místa v tabulce, poněvadž ostatní největší rivalové zaváhali na jiných hřištích.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Do zápasu jsme vstoupili z říše snů a hned v úvodu dali dvě branky, jenže pak jsme si utkání zdramatizovali sami množstvím zahozených šancí. Ač dáváme poměrně hodně gólů, nepřesná koncovka nás trápí a s Městem Albrechtice mohla znamenat pohromu. Kdybychom proměnili alespoň polovinu našich tutovek z prvního poločasu, tak vedeme 6:0. Naše nemohoucnost v úspěšném zakončení šancí nakopla hosty, kteří se v jednu chvíli tak zkoncentrovali, že během chvíle vyrovnali na 2:2. Naštěstí se nám opět povedl tah se střídáním hráčů a těsně před koncem jsme dali rozhodující gól na 3.2. Proměněná penalta v nastavení již byla jen takovou kosmetickou úpravou výsledku. Po tomto kole vedeme tabulku a máme odložený zápas k dobru, to ano, jenže prvenství je pomíjivé, toto jsme si ověřili v loňském roce v okresním přeboru, a tak máme nosánky dole a pomalu se už připravujeme na další důležité utkání v Chomýži. Touto cestou bych chtěl také poděkovat našim fanouškům za podporu a omluvit se za nervičky, které jim občas svou hrou děláme...




Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , M. Šimeček [-] , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (82. V. Sigmund [-] ) , L. Petřík [-] (62. L. Scholtz [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , J. Kvasnička [-] (55. T. Manderla [-] )

FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - P. Baránek [-] , M. Hricko [-] , M. Kuřec [-] , R. Pavlíček [-] , V. Charalambidis [-] , J. Juchelka [-] , M. Šupák [-] , L. Pospíšil [-] , M. Kopecký [-] , J. Kropáč [-]

ŽK: 55. M. Šupák , 72. V. Charalambidis , 81. M. Hricko , 90. J. Kropáč .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: KOLEČKÁŘ Antonín - CHLEBOVSKÝ Bohumír, VÁCLAVÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.