2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěpánkovice těsně porazily Hradec


Branky


0

Zápasem nás provází tradičně René Černohorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu jako uragán a hradecká družina díky brankáři Tomáši Mrázkovi udržela celý první poločas čisté konto. Již ve 3. minutě přímý kop Štěpánkovic chytil Tomáš Mrázek. V 8. minutě se zaskvěl hned dvakrát, kdy nebezpečný centr vyboxoval a následnou tvrdou dorážku vyrazil do bezpečí. Teprve až v 15. minutě na sebe upozornili hosté Tomášem Krejsou, kdy jeho střelecký pokus z 30 metrů lehce zachytil domácí gólman.

 

V 26. minutě se opět vyznamenal Tomáš Mrázek, když zlikvidoval přímý kop štěpánkovických hráčů. Paradoxně mohlo jít do vedení mužstvo z Hradce nad Moravicí, jenže po rohovém kopu Norberta Lichého střelu Tomáše Krejsy bravurně vyrazil domácí brankář. Závěr poločasu se nesl v podobě množství faulů, simulací, vymyšlených pádů, hádek a žlutých karet.

 

 

Úvod druhého poločasu se zcela nevydařil hradeckému stoperovi Lukáši Petříkovi. Ve 46. minutě nedůsledně kontroloval míč směřující do zámezí za brankovou čáru, agilní domácí útočník mu balón vypíchl, nahrál před bránu a zde stojící útočník Liška zametl míč do sítě překvapeného Tomáše Mrázka. Tato fatální chyba Lukáše Petříka však nebyla jedinou jeho minelou. O dvě minuty později fauloval zcela zbytečně na hranici šestnáctky domácího hráče, brankář Tomáš Mrázek přímý kop opět vylapal.

 

V 57. minutě mohlo být vyrovnáno. Lukáš Scholtz vysunul Matyáše Lichého, který se zcela sám řídil na domácí svatyni, jeho střelecký pokus kolem vybíhajícího brankáře však skončil na boční síti. Jediná chyba hradeckého brankáře Tomáše Mrázka skončila druhým gólem domácích, a to když v 62. minutě velmi špatně vykopl míč, ten již nezpracoval David Škvára, následnou kolmou útočnou přihrávku nestačil zablokovat Radek Dušek a domácí hráč Grigarčík tvrdou střelou rozvlnil síť. 2:0.

 

O navýšení skóre se Sokol Štěpánkovice pokoušel i v 71. minutě, ale střelu z 30 metrů opět chytil Tomáš Mrázek. Hru pak převzali hosté, kterým se podařilo snížit v 81. minutě, kdy na centr zprava Norberta Lichého si naběhl kapitán Tomáš Krejsa a ránou ze 7 metrů nedal domácímu brankáři šanci. 2:1.

 

Následný tlak Hradeckých ukončila v 85. minutě přihrávka "malá domů" Tomáše Moce, kterou zcela zbytečně chytil do rukavic Tomáš Mrázek a pískala se standardka. Při nesouhlasu s tímto verdiktem hlavního arbitra byl vyloučen hradecký Richard Lichý a rovněž i ubíhající doba řešení této konfliktní situace hrála proti možnému vyrovnání. Domácí obrovskou šanci z bezprostřední blízkosti nevyužili, nastřelili břevno a hradeckým pak už chyběl čas na případný nápor a střelení branky.

 

Autor: René Černohorský

Foto: Petra Škvárová



Ohlasy k zápasu



TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Nezvládl jsem spolu se svými svěřenci a trenéry i odložené utkání podzimní části sezóny, která pro nás začala fantasticky a končí rozčarováním. Přes zimu se musíme opět dát dohromady, vyříkat si plno vznikajících problémů a opět nastolit v kabině klid a pohodu, která snad bude zužitkovaná v jednotlivých zápasech jara. Borci ze Štěpánkovic byli po celou dobu zápasu opticky lepším mužstvem, vadilo mi však jejich neustále simulování, vynucování si odpískání faulů a nevhodné chování celého realizačního týmu, hráčů i diváků. Výhru si domácí snad i zaslouží, i když tři body jsme jim darovali sami svou nedisciplinovaností, nekoncentrací na hru, řečněním a fatálními hrubkami jednotlivců. Jsem rád, že jsme odehráli poslední zápas podzimu a od fotbalu si všichni trošičku odpočineme.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Tomíček [-] - D. Novák [-] , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] (79. P. Benek [-] ) , R. Heider [-] , J. Tomíček [-] , J. Dluhoš [-] , D. Benek [-] , M. Liška [-] (90. L. Kufka [-] ) , P. Grygarčík [-] , M. Gargoš [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-] (66. M. Šimeček [-] ) , P. Valenta [-] , L. Scholtz [-] , R. Lichý [-] , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] , T. Moc [-]

ŽK: 54. J. Tomíček , 71. J. Smažík , 88. P. Benek - 26. R. Dušek , 32. M. Lichý , 44. T. Moc , 49. L. Petřík , 67. T. Krejsa . ČK: 82. R. Lichý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, JANÁČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.