5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec rozstřílel Kylešovice


Branky


17. M. Lichý , 24. T. Moc , 44. R. Kubánek , 68. M. Lichý , 73. M. Lichý
0

Info z utkání nám přináší tradičně René Černohorský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chvilkovém oťukávání obou mužstev zahrozili jako první domácí borci, kdy Tomáš Krejsa na hranici šestnáctky přiťukl míč Pavlu Valentovi, avšak jeho záludnou střelu brankář Evjak vyrazil na roh. Ve 14. minutě se naopak mohli radovat hosté, ale nedorozumění stopera Radka Holuši se svým brankářem Tomášem Mrázkem hráč Kylešovic nepotrestal. Skóre se tedy začalo měnit až v 17. minutě, kdy Norbert Lichý přenesl nádherným pasem míč na levou stranu ke svému bratrovi Matyáši Lichému, ten po zpracování balonu obešel obránce, vnikl do velkého vápna a nechytatelnou střelou započal svou kanonádu. 1:0. Ve 20. minutě se hradecký kapitán Tomáš Krejsa dožadoval na rozhodčím odpískání pokutového kopu, poněvadž podle jeho uvážení byl v šestnáctce Kylešovic bezprostředně po sobě 2x hrubě faulován. Na jeho prosby však hlavní arbitr neslyšel a tak se muselo čekat do 23. minuty, kdy si na půlce převzal míč jeho spoluhráč Tomáš Moc, se kterým nikým atakován sprintoval kolem lajny až k brankáři a tvrdou střelou uklidil míč do sítě. 2:0. Do nadějné šance se ve 30. minutě dostával hostující Gračanin, jenže jeho zpracovávaný míč po centru zleva brankář Tomáš Mrázek zachytil. Ve 35. minutě pak další hráč Kylešovic vystřelil těsně vedle brány Hradce. Ve 38. minutě se zastřeloval Matyáš Lichý, kdy po centru Richarda Lichého jedovkou protáhl brankáře hostí. Proti skvěle chytajícímu Evjakovi se ve 40. minutě neprosadil ani kanonýr Tomáš Krejsa a po přihrávce Matyáše Lichého trefil z jedenácti metrů pouze jeho tělo. Do přestávky se však diváci dočkali ještě jednoho gólu, kdy po rohu Tomáše Manderly vrátil od zadní tyče míč na pětku Tomáš Krejsa a Radek Kubánek málem protrhl síť. 3:0.

 

Lehce korigovat výsledek mohli hosté v 60. minutě, kdy brankář Tomáš Mrázek rozehrál míč na Tomáše Moce, ten však na mokrém terénu podklouzl a hostující útočník se řítil zcela sám na domácí svatyni. Jenže situaci řešil zcela špatně a jeho střela skončila vedle. V 67. minutě se balón po autu dostal k Matyáši Lichému a ten z dobrých 35 metrů rozesmutněl hosty, a to přízemní střelou k tyči. 4:0. Svůj hattrick fantasticky hrající Matyáš Lichý završil v 71. minutě, po kolmé přihrávce zprava doleva se ocitl zcela sám před bránou Kylešovic a kolem padajícího Evjaka upravil stav na konečným 5:0. Zbytek utkání se již vedlo jen v taktických střídáních, míč se většinou pohyboval uprostřed hřiště a oba gólmani neměli žádnou práci. Domácí Hradec nad Moravicí tak získal povinné tři body.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva TJ Hradec nad Moravicí): Musím klukům poděkovat za úžasné nasazení a bojovnost v tomto utkání. Zápasu jsme se trošičku obávali, padla na nás depka z minulého týdne a neúspěchu ve Zlatníkách a věděli jsme, že musíme vyhrát. Chlapi však dali do hry celé své srdce, divákům předvedli moc hezké momenty, které završili krásnými góly. Celých 90. minut se odehrávalo v naši režii a hosty z Kylešovic zachraňoval jejich vynikající brankář. Z našeho mužstva se utkání velmi vydařilo Matyáši Lichému, který kromě hattricku byl u všeho podstatného a byl hnacím motorem Hradce nad Moravicí. Nesmíme však teď usnout na vavřínech, poněvadž náš čeká složitý duel v Štěpánkovicích a týdenní příprava bude zajisté dost náročná jak fyzicky tak psychicky.




Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - T. Manderla [-] (67. R. Dušek [-] ) , P. Valenta [-] (78. M. Černín [-] ) , R. Lichý [-] , M. Šimeček [-] (60. M. Škrobánek [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] (72. J. Ondřej [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] (78. D. Škvára [-] ) , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-]

FK Kylešovice
J. Evják [-] - O. Holčapek [-] (70. J. Drnda [-] ) , D. Gračanin [-] , J. Fruncek [-] , O. Šemora [-] , M. Jelenek [-] (46. J. Krumnikl [-] ) , J. Kowalski [-] , M. Levay [-] , V. Kober [-] (26. M. Maloch [-] ) , M. Bolacký [-] (35. M. Vavrečka [-] ) , D. Pekárek [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: ŠPIČÁK Zbyněk - ROBENEK Bohumil, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.