4:1
(2:0)
51. V. Alt
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice rozebraly Zlatníky


Branky


0

Report přináší facebook hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na půdě Albrechtic máme nedobrou bilanci a chtěli jsme jí změnit. Už ve 4 minutě měl možnost k otevření skóre zlatnický Anelkin, jenže šikovná střela šla těsně mimo bránu. Ve 24 minutě se už ale skóre měnilo. Zlatníky zahrávaly rohový kop, při kterém ale ztratili. Albrechtice z dlouhého nákopu vytěžili maximum a střela do protipohybu Janetzkého skončila v bráně. 1:0! Na druhou branku se nečekalo dlouho. V 32 minutě domácí zase dlouhým nákopem vytvořili skrumáž v pokutovém území Zlatníky a Morys si nešťastně srazil míč do vlastní brány. 2:0!

 

Do druhé půle jsme šli se 2 změnami v sestavě a také s odhodláním uklidnit hru a pokusit se brzo prosadit. K naší smůle a asi i neschopnosti jsme v 51 minutě opět zbytečně inkasovali zase po naší chybě, kdy Morys ztratil na albrechtické 16ctce míč a byl z toho zase rychlý brejk. 3:0! Zlatníky se ale dočkaly rychlé odpovědi. Hned po rozehrání se kombinačně prosadili Uvíra s Altem ale prvně jmenovaný byl faulován. K míči se postavil Uvíra a ten přesným centrem našel hlavu Prejdy, který ještě ponechal zakončení Altovy a bylo sníženo na 3:1! Zlatníky se touto brankou chytly kombinačně a nepustili domácí moc do hry. Odrážely se k nám balony a drželi jsme míč na kopačkách. To co nám první poločas nešlo. Jenomže veškeré kombinace končili na 16ctce, až na dobrý pokus Uvíry z přímého kopu. V 87 minutě chyboval při rozehrávce Chovanec a domácí to opět zužitkovali ve formě branky. 4:1!

 

zdroj: Zlatníky - facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra): Je to škoda, že každý zápas hrajeme v jiné sestavě a to nás dneska stálo body. Další problém dneska byl taky ten, že jsme domácím vlastně 4 branky darovali. Musíme se zamyslet a jít do zápasu s Chomýži s čistou hlavou.



Sestavy


FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - M. Kuřec [-] (71. O. Červinka [-] ) , R. Pavlíček [-] , V. Charalambidis [-] , P. Táborský [-] , L. Slaný [-] , M. Šupák [-] , M. Hricko [-] (80. M. Banovec [-] ) , T. Dočekal [-] , M. Kopecký [-] , J. Kropáč [-]

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - D. Diehel [-] (46. T. Prejda [-] ) , O. Kořínek [-] (85. D. Lakomý [-] ) , A. Anelkin [-] (71. M. Klár [-] ) , O. Levák [-] , R. Uvíra [-] , V. Chovanec [-] , T. Němčík [-] (46. M. Velecký [-] ) , V. Alt [-] , D. Holuša [-] , J. Morys [-]

ŽK: 28. R. Pavlíček , 88. M. Hricko - 21. T. Němčík , 44. D. Diehel , 73. T. Prejda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÍSEČNÝ Lukáš - JUŘIČKA Jiří, SEDLÁK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.