R. Pavlíček 90. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havelka zařídil výhru Lazců


Branky


90. R. Pavlíček (p.) - 10. M. Havelka , 57. M. Havelka
0

Krátký report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suché Lazce byly od úvodních minut naladěny na útočnou strunu. Počáteční aktivita se jim brzy vyplatila, když centroval z křídla Kožušník a Havelka doklepl míč za brankovou čáru – 0:1. Hosté nadále kralovali, jenže potřebná gólová pojistka dlouho nepřicházela. Nejprve zazdil Vlha sólový nájezd, poté zpytoval svědomí Kostka a pěkné ráně Adamčíka se postavila do cesty tyčka. Albrechtice zazlobily až těsně před přestávkou, ale brankář Pasterňák udržel čisté konto. Druhý poločas vypadal obdobně. Suché Lazce pořád tlačily na pilu, jenže Vlha prostě neměl střelecký den, protože zavraždil další dvě tutovky. Až v 57. minutě hosté rozebrali defenzivu soupeře do posledního šroubku a Havelka si opět věděl rady – 0:2. Domácí se poté trošku vzpamatovali, když napřed trefili tyčku a v 90. minutě dokonce z přísné penalty korigovali na 1:2. Nedovolený zákrok se přitom pískal Židkovi. V hektické koncovce už naštěstí Suché Lazce dovedli zápas k vítězné tečce. 



Sestavy


FK Město Albrechtice
L. Darda [-] - M. Hricko [-] , R. Pavlíček [-] , V. Charalambidis [-] , P. Táborský [-] (77. J. Juchelka [-] ) , L. Slaný [-] , M. Šupák [-] (56. P. Baránek [-] ) , L. Pospíšil [-] , T. Dočekal [-] , M. Kopecký [-] , O. Červinka [-] (46. L. Král [-] )

TJ Suché Lazce
L. Pasterňák [-] - V. Šlesinger [-] , D. Laub [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] , M. Adamčík [-] (85. S. Stuchlík [-] ) , O. Vlha [-] , L. Lenc [-] (72. J. Feher [-] ) , M. Havelka [-] , T. Herudek [-] , A. Židek [-]

ŽK: 26. V. Šlesinger , 61. L. Lenc .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: NEDĚLA Martin - DEDEK Vojtěch, JANÁČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.