3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec přetlačil Velké Hoštice


Branky


0

Report nám přináší René Černohorský, který zastává na Hradci funkci sportovního vedoucího. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi roztěkaném utkání přineslo plno nepřesností, osobních soubojů a žlutých karet, se po chvilkovém oťukávání dostal v 5. minutě míč z nahrávky Matyáše Lichého k domácímu kanonýrovi Tomáši Krejsovi a ten se z malého vápna nemýlil a poprvé rozvlnil síť velkohoštického brankáře - 1:0. V 18. minutě míč zahrávaný z rohu mladým a talentovaným dorostencem Hradce nad Moravicí Tomášem Manderlou olízl břevno hostující brány. Po následném rychlém protiútoku se hosté dožadovali pokutového kopu po zákroku Tomáše Moce na jejich útočníka. Ve 30. minutě se zastřeloval Tomáš Krejsa, který přímým kopem z 25 metrů protáhl vynikajícího brankáře Velkých Hoštic, který míč vytáhl na tyč a na následný roh. V 36. minutě se po rohu Matyáše Lichého dostal míč v šestnástce k Richardovi Lichému a jeho dělovku opět bravurně zlikvidoval brankář hostí Stříbný.  Ve 42. minutě míč zatáhl po pravé straně až k brankové čáře hradecký Jakub Ondřej, přihrávkou pod sebe po zemi nalezl Tomáše Krejsu a ten již nezaváhal - 2:0. Do kabin se tak v poločase šlo za stavu 2:0 pro Hradec nad Moravicí.

 

V 56. minutě hosté ztratili při zakládání útoku míč, domácí středopolař urychleně vysunul Matyáše Lichého, jenž se z půli hřiště řítil sám na brankáře a v tváři v tvář se prudkou střelou prosadil a zvýšil skóre na 3:0. V 60. minutě se osmělili i hosté, kdy prudkou jedovku zpoza šestnáctky vyrazil brankář Tomáš Mrázek. Stav zápasu se mohl měnit v 67. minutě, kdy Tomáš Krejsa vybídl ke skórování Martina Škrobánka, který však ve vyložené šanci nastřelil pouze břevno. Za zmínku pak už snad jen stojí střela z 30 metrů z kopačky Tomáše Krejsy, která těsně minula bránu, a to v 83. minutě. Do té doby se hrál nezáživný fotbal v podání obou mužstev s množstvím faulů a přerušené hry. Hradec nad Moravicí tak dokráčel k dalšímu vítězství a i nadále překvapivě vede tabulku.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí mužstva): Naše trenérské duo Vratislav Maisel - Martin Weinhold opět muselo čelit problému se sestavou, přičemž chyběli 3-4 hráči ze základu, jenže moji chlapi se s tím fantasticky vyrovnali a do zápasu šli s velkým odhodláním uspět. Velmi mile mě překvapil výkon našeho nadějného dorostence Tomáše Manderly, který skvěle zapadl do sestavy a i přes množství osobních soubojů, faulů, žlutých karet a přerušované hry jsme dokráčeli k toužebnému a povinnému vítězství. Moc bych chtěl hráčům poděkovat za bojovný a zodpovědný výkon a fanouškům opět za bezvadnou kulisu. Naše heslo: "Pojď na Hradec" zatím úspěšně táhne nejen hradeckou veřejností!




Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - R. Lichý [-] , M. Šimeček [-] , R. Holuša [-] , M. Škrobánek [-] , J. Ondřej [-] (55. D. Škvára [-] ) , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] (81. M. Černín [-] ) , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] (87. R. Dušek [-] )

FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] - R. Novák [-] , D. Stoczek [-] , P. Novák [-] , D. Baier [-] , F. David [-] , K. Jaroš [-] (76. K. Barvík [-] ) , D. Moša [-] (71. D. Kampík [-] ) , T. Těžký [-] (58. D. Kubný [-] ) , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-] (79. O. Frank [-] )

ŽK: 47. R. Holuša , 65. T. Moc , 66. R. Lichý , 71. R. Kubánek - 35. D. Nardelli , 60. P. Novák , 66. F. David , 66. K. Jaroš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - MIKESKA Karel, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.