0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké derby skončilo bezbranek


Branky


1

Diváci i přes šance na branku čekali marně, a derby skončilo spravedlivou dělbou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi kvalitní a zajímavé utkání s příchutí derby zahájila obrovská šance domácího Martina Škrobánka již v 1. minutě, kdy se zcela sám ocitl v šestnáctce hostí, jenže po zpracování míče místo střely chybně řešil gólovou situaci přihrávkou. Do nadějné šance pro domácí tým se v 9. minutě dostal Tomáš Krejsa po přihrávce Pavla Valenty, jenže pálil těsně vedle. Pak již dostali slovo hosté ze Žimrovic, ale jejich rychlý a nebezpečný útok v 11. minutě zastavil rozhodčí pro ofsajd. Ve 23. minutě chyboval mladý domácí stoper Marek Šimeček, kterému nevyšla velmi odvážná klička, míč vypíchl dotírající hostující útočník Jakub Černý, ale po jeho střele se vyznamenal brankář Tomáš Mrázek svým fantastickým zákrokem. Ve 28. minutě domácí hráči uprostřed hřiště chybně rozehráli standardní situaci, balónu se zmocnili žimrovičtí a jejich nadějně rozvíjející se akci zastavil nedovoleně domácí Tomáš Moc. Ještě jednu velmi nebezpečnou akci zavánějící gólem měli hosté ve 33. minutě, kdy centr do šestnáctky se snažil likvidovat obránce Lukáš Petřík, jenž svým odkopem naštěstí trefil skvěle chytajícího Tomáše Mrázka. V předposlední minutě prvního dějství vypracoval obrovskou příležitost pro domácí Matyáš Lichý, který vypíchl přihrávku hostí ale jeho centr na volného spoluhráče vyrazil brankář na roh. 

 

Další projektil z hradeckých kopeček vylétl v 53. minutě, ale i tuto střelu z poza velkého vápna vyrazil vynikající brankář Kříž na roh. Domácí v té chvíli byli viditelnějším týmem, hosté se zatáhli na svou polovinu a za zajímavost stojí uvést úžasný průnik domácího Radka Holuši skoro od šestnáctky po šestnáctku, kde však narazil na hradbu hostujících obranců. Obrovská příležitost na změnu skóre nastala v 55.minutě, kdy domácí Marek Šimeček čistým zákrokem zastavil na dělící středové čáře útok hostí, přihrál doleva na Lukáše Petříka, ten míč posunul na Norberta Lichého, jehož přesný centr do vápna skončil na hlavě Tomáše Krejsy. Hradecký střelec se však tentokráte lehce minul a jeho hlavička orazítkovala tyč žimrovické svatyně. V závěru utkání se do gólových příležitostí dostali hlavně střídající hráči obou mužstev, kdy nejprve v 72. minutě hostující Machura z 20 metrů vypálil vedle a obdobně se na druhé straně v 85. minutě vedlo i Jakubovi Ondřejovi, který odražený míč napálil z 15 metrů nad hostující bránu. Utkání se pak již dohrálo v klidu uprostřed hřiště a oba týmy se tak rozešly smírně 0:0.

 

Autor: René Černohorský



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (sportovní vedoucí TJ Hradec nad Moravicí): Derby jak má být, prostě Derby s velkým D. Nechyběla tomu skvělá divácká kulisa, potřebná oboustranná snad již měsíční rivalita a špičkování, velké nasazení ve hře, bojovnost, důraz, ale i úcta, tolerance, fotbalové přátelství a hlavně gólové šance na obou stranách. Pověstnou třešničkou na dortu zápasu mohly být jedna, dvě nebo i tři branky na kontě obou týmů. Remíza je asi spravedlivá. Hostující Žimrovice byly lepším týmem v úvodu utkání, přičemž nás v krizových situacích podržel brankář Tomáš Mrázek, naše mužstvo pak bylo viditelnější více ve druhém poločase, kdy jsme si vypracovali i velké tutovky, které však gólem neskončili. Touto cestou bych chtěl poděkovat i trojici rozhodčím a delegátovi utkání za předvedený výkon, fanouškům za velkou účast i přes vedle konající a lákající kulturní festival, hostům přeji úspěch v další části sezony a mým svěřencům patří obrovský dík, za vše, co předvedli nejen na hřišti, ale i mimo něj. Opravdu jsem si derby užil a snad všichni přítomní mají stejný názor a pocity.




Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , M. Šimeček [-] , R. Holuša [-] , M. Škrobánek [-] (46. L. Scholtz [-] ) , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] (86. J. Ondřej [-] ) , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-]

TJ Žimrovice
R. Kříž [-] - M. Hopp [-] , V. Sigmund [-] (56. J. Hertel [-] ) , P. Martinák [-] , D. Kuděla [-] - O. Černý [-] (89. A. Biel [-] ) , J. Černý [-] (76. M. Rusňák [-] ) , M. Režnar [-] (63. D. Machura [-] ) , D. Wiweger [-] (82. M. Hendrych [-] ) - L. Škrobánek [-] , D. Hertel [-]

ŽK: 30. T. Moc , 35. M. Lichý , 65. L. Petřík - 25. O. Černý , 63. J. Černý .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: PORUBEK Václav - ROBENEK Bohumil, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2017 10:26
2