1:2
(0:0)
50. J. Kavan
68. M. Korbel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky vykradly Velké Hoštice


Branky


89. K. Barvík - 50. J. Kavan , 68. M. Korbel (p.)
0

Zlatniky se po poločase ujaly dvoubrankového vedení, které Velké Hoštice v závěru už jen korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První venkovní zápas nás nečekalo nic lehkého, domácí byly pro nás velkou neznámou z důvodu obnovy kádru. Na začátku zápasu zahrozili hned dvěmi příležitostmi domácí, ale naše obrana byla včas na správném místě. Poté mohl otevřít skóre Prejda,ale tváří v tvář domácímu brankáři šanci neproměnil. Těsně před poločasem se dostal do šance Korbel, když dostal přihrávku od Prejdy, ale v těžké pozici bránu přestřelil. 

 

Do druhé půle jsme vstoupili dobře.To hlavně dobrá práce Kavana vedle k prvnímu úspěchu. Po faulu na svou osobu zahrával přímý volný kop a rozvlnil velkohoštickou síť. 0:1! O osm minut později dostal zase míč do nohy od Prejdy – Kavan a v pokutovém území jej domácí obránce sekl přes nohy a pískala se penalta, ale Kavan už nedohrál. Zodpovědnost vzal na sebe Korbel a Zlatníky šli do dvoubrankového vedení. 0:2! Kolem 70 minuty vzali do sebe domácí a Zlatníky zamknuly. Hosté špatnými přihrávkami lehce ztráceli balón a to hrálo do noty velkohoštickým. Konec zápasu se zbytečně sudím vymkl z rukou, když neodpískal 3 hrubé fauly na zlatnické hráče a to vyvrcholilo také ve špatnou přihrávku Němčíka T. v posledních minutách, a domácí alespoň snížili na 1:2! 

 

zdroj: TJ Sokol Zlatníky - facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (asistent trenéra): Vstup do soutěže je důležitý a nám to v prvním zápase vyšlo a ještě lépe, když jsem hráli venku. Ale naše vítězství se nerodilo snadno. Důležitou práci odvedl Kavan, který byl u všeho důležitého, ale k naší smůle bohužel pro zranění kolene nedohrál. Povedl se nám konečně vstup do druhého poločasu, což je důležité. Chlapcům děkuji za bojovnost do poslední minuty a můžeme tak lépe vzhlížet na následující domácí dvojzápas.



Sestavy


FK Velké Hoštice
V. Stříbný [-] - M. Janků [-] , F. David [-] , M. Čavera [-] , K. Jaroš [-] (77. K. Barvík [-] ) , D. Moša [-] (64. D. Baier [-] ) , T. Těžký [-] (54. R. Novák [-] ) , J. Jaroš [-] , J. Tietz [-] , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-] (64. D. Stoczek [-] )

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (52. D. Diehel [-] ) , J. Kavan [-] (65. D. Bláha [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] (75. J. Morys [-] ) , T. Prejda [-] , M. Korbel [-] , O. Kořínek [-] , O. Levák [-]

ŽK: 48. D. Moša , 68. D. Nardelli - 90. M. Korbel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ANDRÝSEK Nikola - JEDLIČKA Jan, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.