0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba soupeři stříleli slepými náboji


Branky


0

5. 11. od 14:00 jsme odehráli venkovní utkání v Bystřici. Výsledky sobotních klání nám daly možnost dotáhnout se v případě vítězství bodově na první místo. V těchto podzimních dnech bohužel hrací plochy nejsou v nejlepší kondici a to se odráží i na kvalitě fotbalu, který fanoušci po celé republice vidí. A v Bystřici tomu bylo zrovna tak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl opravdu jak z naší, tak i ze strany soupeře, hlavně bojovný. Nutno říct, že domácí se snažili více kombinovat než my, ale žádnou šanci si nevypracovali. My zahrozili ve 30. minutě Rosťou Grošem, jeho nebezpečnou hlavičku domácí brankář Galusik nadvakrát zlikvidoval. To byla asi jediná výraznější šance ke skórování v prvním poločase jak na jedné, tak i druhé straně.

 

Do poločasu druhého jsme šli s tím, že tam ten gól zkusíme nějak dotlačit. Jenže domácí zlepšili pohyb a byli to právě oni, kdo poprvé zahrozili. Střela z dvaceti metrů ale naštěstí skončili mimo Lužného tyče. V 63. minutě přišla pro domácí pohroma. Zcela zbytečně za pomezní čarou udeřil domácí Ruzs do zátylku našeho Jendu Filipčíka, následovala jasná červená karta a domácí tak šli do deseti. Nás to naopak mělo nakopnout ve snaze získat vedení. Bohužel se ale stal přesný opak. Domácí hráči bojovali jeden za druhého a my si nebyli schopni prakticky ani nahrát. V 68. minutě se do zakončení dostal domácí útočník, jeho tečovanou střelu náš brankář vyrazil. V 75. minutě se po centru v největší šanci domácích ocitl Teofil, naštěstí na zadní tyči mířil do míst, kde stál Lužný a ten jeho střelu vyrazil. Náš golman bohužel utkání nedochytal, v 83. minutě byl kvůli zranění kolene odnesen na nosítkách a do branky tak musel Kuba Řízek. Do konce utkání se již nic nestalo a tak utkání končí nerozhodně 0:0.

 

Zdroj: Dobrá - facebook



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Zoubek [-] , D. Kantor [-] , F. Buryan [-] , J. Čmiel [-] (46. A. Liberda [-] ) , L. Teofil [-] , M. Teofil [-] , T. Kisza [-] (64. I. Martinčík [-] ) , J. Rusz [-] , R. Badura [-] , B. Krezelok [-]

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] (84. J. Alexa [-] ) - R. Groš [-] , J. Filipčík [-] , P. Malchárek [-] (84. J. Řízek [-] ) , V. Kisza [-] , P. Platoš [-] , D. Šmahaj [-] , D. Javorek [-] , L. Papřok [-] , O. Gryžboň [-] (56. P. Rajnoch [-] ) , P. Maléř [-]

ŽK: 33. B. Krezelok - 36. V. Kisza , 41. D. Javorek , 63. J. Filipčík . ČK: 63. J. Rusz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.