1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá těsně vyhrála


Branky


0

Ve státní svátek 28. října k nám přijel soupeř z Brušperku. Po posledním střetnutí s tímto týmem z minulé sezony jsme věděli, že k nám přijede technicky a kombinačně velmi dobře vybavený tým a že si budeme muset hrábnout až na dno sil, pokud v tomto utkání budeme chtít uspět. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání na opravdu těžkém terénu začalo opatrně, ani jeden z týmů se do vážnějších situací nedostával. Ve 20. minutě to z dálky zkusil náš kapitán Dušan Šmahaj, jeho pěknou střelu ale brankář Murin zneškodnil. O 10 minut později se dostali do šance hosté, tvrdá střela z hranice šestnáctky mířila naštěstí do míst, kde stál náš brankář, a tak střelu vyrazil. Kombinace vázla a tak se kromě chybně neodpískané penalty na Lukáše Šmahaje do konce poločasu už nic vážnějšího nestalo, naše obrana fungovala bezchybně. 

 

 

Druhý poločas už přinesl zajímavější momenty. Hned v 55. minutě zahrával Lukáš Papřok roh a ten skončil k údivu všech až v síti a my tak vedeme 1:0. 

 

 

Hosty to opařilo a tak měl za dalších 10 minut na kopačce zvýšení skóre po krásné akci agilního Papřoka Honza Laštovička, bohužel před prázdnou bránou vystřelil slabě a hostující golman stačil střelu chytit. Za chvíli měl opět práci, kdy tvrdou střelu vyslal Kisza, ale dokázal udržet naději brušperských aspoň na bod. V 75. minutě se uvolnil Lukáš Šmahaj a pádil sám na brankáře, bohužel mu balon na poslední chvíli poposkočil a tak zamíříl nad. 

 

 

Kdo čekal závěrečný tlak hostí, tak byl zklamán. Ti si sice vypracovali dvě šance po centrech, ale první z nich skončila v rukavicích Lužného, druhá mířila mimo tři naše tyče. A když v 90. minutě opět sám postupující L. Šmahaj na bránu trefil pouze tyč, rozhodčí píská konec a my tak vyhráváme s těžkým soupeřem 1:0!!! 

 

 

Velmi důležité 3 body jsou naše. Terén nenahrával nějaké kombinační hře, což smazalo rozdíl mezi námi a Brušperkem. Celý tým si zaslouží obrovskou pochvalu za to, jak příkladně bojoval a jak utkání zvládl! 

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - J. Filipčík [-] , V. Kisza [-] , P. Platoš [-] (81. P. Malchárek [-] ) , D. Šmahaj [-] , D. Javorek [-] , L. Papřok [-] , O. Gryžboň [-] (56. J. Laštovička [-] ) , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-] , R. Groš [-] (84. V. Figura [-] )

SK Brušperk
M. Murín [-] - F. Szkuta [-] , A. Havlíček [-] , O. Hančin [-] - D. Laryš [-] , R. Polášek [-] (46. J. Blahut [-] ) , J. Bogdan [-] , V. Šimon [-] (56. P. Zajac [-] ) , D. Coufal [-] - K. Neumann [-] , T. Boráň [-] (78. F. Chrašč [-] )

ŽK: 29. D. Javorek , 67. J. Laštovička , 73. R. Groš - 27. J. Bogdan .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - TVARDEK Erik, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.