1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně si přivezly tři body z Hrabové


Branky


0

Report přináší hostující facebook. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hrabové dorazili naši fotbalisté v oslabené sestavě, chyběli Neuman, Dolák, Jaworek, Masopust a také trenér Menoušek. Do utkání však naši fotbalisté vstoupili s chutí, chtěli napravit dojem z posledních zápasů, kdy na domácí půdě nevstřelili branku Starému Městu ani Vendryni. Už ve třetí minutě dostal přesný pas za obranu Rozsíval, míč připravil přesně Kubienovi a ten obstřelil domácího brankáře (0:1). Tato branka dodala našim borcům sebevědomí a tak mohli naši hráči tlačit na obranu soupeře častými útoky. Domácí hrozili jen středem hřiště, kde několikrát přečíslili naše hráče, ale do velké šance se díky pozorné obraně s Vasilkem nedostali. Vynikající střelu Tomašáka zlikvidoval skvělým zákrokem domácí brankář. V 34.minutě byla k vidění nejlepší akce zápasu, Kučera vybojoval míč, narazil si s Balážem a vyslal do brejku Kubienu, který se zbavil obránce a dával před prázdnou bránu nabíhajícímu Pištěkovi, který se nemýlil (0:2). Domácí měli jednu nebezpečnou střelu, kdy se do odraženému míče opřel domácí hráče a Vasilko konečky prstů vytěsnil na roh. 

 

Také druhá půle přinášela podobný obraz hry, domácí se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale s vysokými míči si obrana poradila, naopak naši hráči ještě více zlobili po brejkových situacích. Unikající Kučera po pravé straně přesně odcentroval na Kubienu, ale ten nedokázal míč zkrotit a netrefil odkrytou bránu, Poté Rozsíval přesně vyslal Kubienu, který sice brankáře lehkým obloučkem přehodil, ale míč skončil těsně vedle brány. Klid na kopačky našich fotbalistů dodal Baláž, který s přehledem proměnil přesný centr Pištěka z levé strany (0:3). Bohužel se naši hráči nevyvarovali jedné chyby, když brankář Vasilko chtěl konstruktivně rozehrát, namazal přímo domácímu hráči, který nahrával spoluhráči do prázdné brány (1:3). Do konce zápasu střílel ještě nebezpečně Stebel a pochválit musíme i dobře hrajícího Gistingera, který zastoupil výborně pro něj na nezvyklé pozici absentujícího Jaworka.

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
T. Herda [-] - F. Bahr [-] , D. Nováček [-] , M. Raška [-] , M. Ročňák [-] , M. Kot [-] , M. Mrva [-] (46. V. Vrona [-] ) , M. Gomola [-] (66. M. Raška [-] ) , M. Mohelník [-] , V. Ciesarik [-] (88. T. Brablec [-] ) , I. Forman [-] (81. D. Líbař [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Gistinger [-] , D. Judita [-] , Y. Batiha [-] , A. Kučera [-] , P. Kubiena [-] (84. T. Kaduch [-] ) , K. Rozsíval [-] (64. O. Kulhánek [-] ) , R. Baláž [-] (88. P. Klimsza [-] ) , R. Pištěk [-] , L. Stebel [-] , P. Tomašák [-]

ŽK: 26. D. Nováček , 39. M. Mohelník , 40. M. Kot - 26. K. Rozsíval , 33. R. Baláž , 71. P. Kubiena , 78. Y. Batiha , 79. O. Kulhánek .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: MORAVEC Roman - ŠAFRÁN Martin, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.