4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Durman vyprovodil Libhošť se čtyřkou


Branky


12. P. Štěrba , 27. L. Slota , 58. P. Němec , 72. L. Slota
0

Máme tu hodnocení ze strany Libhoště. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FC Libhošť
klubový web: Kdo odjížděl k utkání do Starého Města, ať už jako divák či hráč věděl, že utkání na staroměstské trávě nebude lehké. Také se mohlo předpokládat, že domácí mužstvo bude chtít oplatit našemu celku vysokou a nečekanou porážku z minulého ročníku. Tyto předpoklady se naplňovaly v průběhu celého utkání. Domácí mužstvo jednoduše na rozměrném hřišti roztáhlo hru, naši hráči nestíhali soupeře pokrývat, a když se navíc k tomu přidaly chyby při bránění i ne moc přesvědčivé zákroky brankáře, snadno skórovalo. Naopak pro naši kombinační hru prostoru nezbývalo, protože domácí hráči hbitě soupeře zdvojovali, což vedlo k tomu, že naši hráči za celé utkání vážněji neprověřili domácího brankáře.



Sestavy


První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] (78. P. Slaminka [-] ) , Š. Kmošťák [-] , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] , P. Němec [-] , M. Sušovský [-] , P. Němec [-] , P. Glembek [-] (78. J. Birčák [-] ) , J. Prudký [-] , L. Slota [-] (73. V. Smilowski [-] )

FC Libhošť
F. Mička [-] - P. Eckelsberger [-] (69. T. Juřena [-] ) , M. Bartoň [-] , D. Velart [-] , D. Symerský [-] , T. Fendrich [-] , M. Blažek [-] , T. Blažek [-] , P. Čapka [-] , J. Čapka [-] , P. Pojezdala [-]

ŽK: 30. L. Slota , 55. P. Němec , 87. J. Prudký - 50. J. Čapka , 87. D. Symerský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - SEIDLER René, HNILA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.