0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí padli v JZD aréně po neskutečných dvou letech!


Branky


0

Report přináší web domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečná domácí série skončila, Dolní Datyně padly v JZD aréně po více než dvou letech, naši fotbalisté doma neprohráli přesně 29 zápasů, což je neskutečná šňůra, když domácí malé nerovné hřiště zrovna našim fotbalistům nevyhovuje. Bohužel po dlouhé době nepotěšili domácí fanoušky, protože předvedli vlažný vstup do utkání a i přes mnoho šancí, nedokázali skórovat. Do brány se postavil místo absentujícího Vasilka Rozbroj a i on se podílel na jediné obdržené brance. Už ve 3.minutě vystřelil hostující záložník tvrdou střelu do středu brány, bohužel Rozbroj vyrazil jen nad sebe, obrana nezachytila náběh Sloty, který pohodlně doklepl do prázdné brány (0:1). To, že se hrálo na otřesném povrchu netřeba zmiňovat, jelikož hráli pře muži dorostenci i ml.žáci. V prvním poločase se však naši hráči nedokázali s obtížným terénem vyrovnat a snažili se o kombinační fotbal, který na tomto povrchu nepřinesl ovoce. Do dvou jasných šancí se však dostal Rozsíval, nejprve nedokázal přehodit vyběhnutého Střalku, poté místo nahrávky na volného Jaworka, který by dával do prázdné brány, vystřelil a Střalka opět zneškodnil. Druhý poločas sice přinesl změnu hry i tempa, Datyně se tlačily za vyrovnáním, ale chyběl větší důraz v zakončení, spoustu dlouhých vhazování Kubieny i dobře zahraných rohových kopů skončilo těsně před brankovou čárou nebo mimo branku, a tak se zrodila po dvou letech domácí porážka, naši fotbalisté však stále drží 1.místo v tabulce a pokusí se tuto sobotu napravit domácí reputaci proti Vendryni.

 

zdroj: http://www.tjdolnidatyne.tym.cz/



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Rozbroj [-] - D. Judita [-] (74. V. Masopust [-] ) , J. Dolák [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , K. Rozsíval [-] (77. P. Klimsza [-] ) , M. Jaworek [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , R. Pištěk [-] , A. Kučera [-] (70. R. Baláž [-] )

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] , Š. Kmošťák [-] , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] , P. Němec [-] , M. Sušovský [-] , P. Němec [-] , P. Glembek [-] , J. Prudký [-] , L. Slota [-] (82. V. Smilowski [-] )

ŽK: 34. A. Kučera , 36. J. Dolák , 74. L. Stebel - 44. P. Němec , 61. O. Rudel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - DYTKO Gustav, PAVLÁSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.