2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník doma za tři body


Branky


4. M. Lebica , 58. Z. Kadlčák (p.)
0

Zápas hodnotí web hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jistebník
Martin Štverka (trenér): Ve druhém poločase to bylo z naší strany lepší. Utkání bylo nervózní, kluci se znají a Peťa Krayzel má v týmu Libhoště Martina Blažka, který chodí s jeho dcerou. Bylo to vyhecované a nikdo si nechtěl nic darovat. Mrzí mě, že jsme vítězství nepojistili už dříve. Někteří naši hráči jsou bohužel až moc emotivní a pokud se mezi sebou rozhádají, tak je to samozřejmě špatně. Musí se soustředit jen na svoji hru, což se ve druhém poločase zlepšilo.

FC Libhošť
klubový web: Utkání v Jistebníku bylo takříkajíc utkání o vstřelení prvního gólu. To se podařilo velmi brzy po zahájení zápasu domácímu celku. Ne moc podařený centrovaný míč propadl přes několik kopaček našich hráčů k domácím, a ti skórovali. Velmi šťastná a poměrně levná branka sice naše hráče nijak nezlomila, pozvolná zvýšili tlak a dostávali se do mírné převahy, K vyrovnání bylo blízko. Jen ta koncovka byla žalostně neproduktivní. Do dobrých koncových pozic se dostali Fendrich, Tomáš Blažek a Bartoň. Domácí hráči do přestávky těsné vedení udrželi. V druhém poločase to byl hurá fotbal od jedné šestnáctky k druhé a zpět. V 58. minutě se ozvala píšťalka rozhodčího, který dost přísně odpískal Martinovi Blažkovi ruku, která byla u těla a úmyslně neovlivnila dráhu míče. Druhá šťastná chvilka pro domácí, protože ti bez problému kop proměnili. V koncovce se našemu celku nepodařilo utkání zdramatizovat kontaktním gólem, ani když došlo na přeskupení hráčů na postech. Šťastné utkání pro domácí, trochu smolné a nic moc povedené pro náš tým.



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] , Z. Dresler [-] , M. Prčík [-] - D. Štverka [-] (82. P. Mohyla [-] ) , M. Lebica [-] , O. Ogon [-] (86. D. Andrys [-] ) , M. Besta [-] (60. L. Andrys [-] ) , M. Tyleček [-] (24. L. Pietras [-] ) - L. Košina [-] , Z. Kadlčák [-] (58. M. Pasker [-] )

FC Libhošť
F. Mička [-] - P. Eckelsberger [-] , M. Bartoň [-] , D. Velart [-] , D. Symerský [-] , T. Fendrich [-] , M. Blažek [-] , T. Blažek [-] , P. Čapka [-] , J. Čapka [-] , P. Pojezdala [-]

ŽK: 26. M. Besta , 65. J. Štandl , 70. D. Štverka - 82. D. Symerský .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - CHLEBOVSKÝ Bohumír, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.