2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně si vezou domů všechny body


Branky


0

Report přináší hostující web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z Bystřice jsme konečně dovezli všechny body! Že tomu tak bude, začátek utkání vůbec nenasvědčoval, vstup našich fotbalistů byl velice vlažný, nedokázali si přesně nahrát, chyběla větší chuť, to byla voda na mlýn pro domácí. Začali hrozit především po centrech ze stran, po jednom takovém centru z pravé strany zůstal v pokutovém území zcela osamocený Zoubek a v klidu proměnil (1:0). Po vstřelené brance se naši fotbalisté oklepali a začali domácí napadat a mnohem více zaměstnávali obranu domácích. Po faulu na Rozsívala před pokutovým územím si vzal míč Tomašák, míč zakroutil kolem zdi, ale bohužel trefil pouze tyč. Vyrovnání nakonec přišlo v 36.minutě, kdy po precizně zahraném rohovém kopu Jaworka zůstal neobsazený Dolák a nekompromisně zavěsil do sítě (1:1). Naši fotbalisté šli ještě do poločasu do vedení, když na své polovině hřiště převzal míč Kubiena, vyslal do brejku zapomenutého Pištěka, který upaloval na bránu, situaci ještě vyšperkoval přihrávkou na Rozsívala a ten vystřelil důrazně a přesně k tyči (1:2). 

 

 Do druhého poločasu vstoupili domácí se snahou vyrovnat, hrozili po standardních situacích, mnoho střel zablokovali obětaví hráči a brankář Vasilko nemusel tolik zasahovat. Domácí se však vyrovnání dočkali, když po chybě Kaducha odcentrovali z levé strany, Jaworek míč nešťastně přiťukl Teofilovi a ten umístil míč přesně k tyči (2:2). Naši hráče však vyrovnání nepoložilo, naopak šli po chvíli opět do vedení, po krásné vykombinované akci na levé straně převzal míč Jaworek a opět přesnou přihrávkou mezi obránce vybídl do šance Kubienu, který obešel brankáře a stejně jako proti Brušperku umístil míč do odkryté brány (2:3). Domácí ještě sahali po vyrovnání, v poslední minutě se zjevil před Vasilkem domácí hráč, naštěstí Vasilko vytáhl nejdůležitější zákrok zápasu a naši hráči konečně po letech vezou z Bystřice všechny 3 body!!!

 

zdroj: Dolní Datyně - facebook



Sestavy


TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - F. Buryan [-] , A. Liberda [-] (66. J. Čmiel [-] ) , M. Teofil [-] , T. Kisza [-] , J. Rusz [-] , R. Badura [-] , D. Zoubek [-] , L. Teofil [-] , I. Martinčík [-] (86. B. Gajdzica [-] ) , D. Kantor [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - D. Judita [-] , J. Dolák [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , K. Rozsíval [-] (83. R. Baláž [-] ) , T. Kaduch [-] , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] , R. Pištěk [-] (89. V. Masopust [-] ) , M. Jaworek [-]

ŽK: 41. D. Zoubek , 49. I. Martinčík , 71. D. Kantor - 20. L. Stebel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BORÁŇ Ondřej - BORÁŇ Tomáš, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.