Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kotešovec hrdinou hostů


Branky


0

Report přináší hostující družina. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se šťastným koncem pro naše barvy, tak lze charakterizovat vítězné střetnutí v Hrabové. Úvodní minuty patřily jasně našim hráčům, kteří si vytvořili, ale nezužitkovali tři vyložené šance. Gólu se dočkali diváci v 18. minutě, kdy se znovu na své střelecké časy rozpomněl Jirka Jachník. Nikdo asi nečekal, že vstřelený gól naše hráče nepovzbudí k další aktivní hře. Opak byl pravdou! Mužstvo značně polevilo, a tím zároveň dopřálo o deset minut později domácím k vyrovnání. Druhou radostnou chvilku všem připravila dvojice Tomáš Blažek a Tomáš Fendrich, když po pěkné kombinaci a rychlém protiútoku ze strany našel centr Blažka Fendricha před brankou, a ten skóroval podruhé. Druhý gól byl spravedlivým vyjádřením naši hry v první polovině utkání. 

 

Do druhé půlky zápasu nastoupli dva noví hráči, ať už z pracovních povinnosti nebo zdravotních problémů. A byl to najednou domácí celek, který začal být na hřišti aktivnější, pozvolná náš celek přehrával a působil větší snahou o vyrovnání. To se domácím vyplatilo, a v 78. minutě vyrovnalo. To už od 63. minuty musel do branky nastoupit po zranění Filipa Mičky Petr Martinovský. Ten jak ukázaly další minuty svými kvalitními zákroky mužstvo viditelně podržel. Gólovou tečku v utkání udělal střídající Michael Kotešovec, pouhé čtyři minuty od závěrečného hvizdu rozhodčího. Celkově to bylo utkání dvou rozlišných poločasů, kdy v tom prvním udávalo herní tón naše mužstvo, a naopak v druhém, domácí celek. Naši hráči dokonalé využil slabin domácí obrany, která hrála víc otevřeně, volněji, bez velké agresivity. Objektivně vzato; bylo to remízové utkání ze kterého si odváží naše šťastnější mužstvo 3 body.

 

zdroj: http://fclibhost.com/



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
T. Herda [-] - M. Šimon [-] , J. Krpec [-] (63. M. Holberg [-] ) , M. Raška [-] , M. Kot [-] , V. Loska [-] , M. Gomola [-] , O. Ciesarik [-] , F. Bahr [-] , J. Kroker [-] , M. Ročňák [-] (63. L. Hybel [-] )

FC Libhošť
F. Mička [-] (63. P. Martinovský [-] ) - M. Bartoň [-] , D. Velart [-] , T. Fendrich [-] (46. P. Pojezdala [-] ) , M. Vavřík [-] (46. J. Čapka [-] ) , T. Blažek [-] , P. Čapka [-] (70. M. Kotešovec [-] ) , J. Jachník [-] , T. Juřena [-] , P. Eckelsberger [-] , D. Symerský [-]

ŽK: 84. M. Raška - 72. D. Symerský , 84. J. Jachník , 90. T. Blažek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ŠAFAŘÍK Pavel, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.