1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrá vyhrála nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

4. kolo, které jsme 2.9. odehráli opět doma, tentokrát proti postoupivšímu Jablunkovu z 1. B třídy, přineslo celkem zajímavé utkání s dostatkem šancí, ale jen jedinou vstřelenou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek střetnutí mnoho vzruchu nepřinesl. Až tak v 15. minutě se pomalu dostáváme k tlaku, který vyústil ve vedoucí branku doberského týmu. Přímý kop z levé strany, který byl na hranici šestnáctky, poslal Patrik Malchárek mezi několika hráči tak šikovně, že propadl pod tělem hostující brankáře a my tak vedeme 1:0! Od této chvíle na hřišti existuje pouze jedno mužstvo, a to našich kluků z Dobré. V minutě pětadvacáté zahráváme rohový kop, na který si nejvýš naskočil náš stoper Maléř, ale míč stihli obránci hostí ještě před čarou zblokovat. Ve 31. minutě přichází první nepříjemný okamžik střetnutí, kdy kvůli zranění kolena musí střídat náš Mirďa Šebestík (dle posledních informací zranění snad natolik vážné nebude a za pár týdnů budeme mít Mirka zpět). Daří se nám i kombinace ve středu hřiště a z jedné takové se řítí sám na brankáře Lukáš Šmahaj, jeho lob končí ale těsně vedle. Ve 40. minutě má znovu P. Malchárek příležitost ke skórování z obdobné pozice, brankář hostí tentokrát ale míč vyráží. V posledních minutách prvního poločasu se díky našim dvěma chybám dostali k velkým šancím i hosté, ale buď se zaskvěl Lužný, jako v prvním případě, nebo to hostující útočníci nedotáhli až ke střele, tak jako v případě druhém. Poločas tak končí 1:0 pro nás. 

 

V kabině se kluci vybízeli k tomu přidat co nejdřív další branky, ať z toho není drama až do konce. Jak ale Jablunkov v první půli vypadal téměř neškodně, tak v poločase druhém hru o dost zlepšili a my se ze začátku jen bránili. Hosté totiž posunuli na hrot Nieslanika, pomohli si nakopávanými balony právě na něj a to nám dělalo problémy. Ve velké šanci byli hosté v 60. minutě, kdy po centru zprava byl zcela sám mezi penaltou a malým vápnem útočník hostí, balon ale naštěstí minul a dorážka Szotkovského skončila vedle. Krátce poté jsme se do velké šance dostali i my, bohužel Kuba Alexa přestřelil. Hosté jsou stále častěji na naší půlce, ale my se tak dostávali do nadějných brejků. Bohužel ani dvě nadějné situace L. Šmahaje, nebo šance Lukáše Papřoka, který ač tísněn utíkal sám na branku, gólem neskončili. Naštěstí ani Jablunkov žádné své náznaky nevyužil, a tak když poslední nebezpečnou střelu v 80. minutě vyrazil Lužný na roh, zrodilo se naše vítězství, byť nejtěsnějším rozdílem 1:0. Po čtyřech kolech máme tak na kontě 7 bodů se skórem 3:3. Je vidět, že naše obrana funguje velmi dobře, jen škoda, že některé šance, které se nám naskytnou, nedokážeme dotáhnout do zdárného konce. Je třeba také ještě pochválit za výkon naše dorostence Alexu s Bařinou, jelikož určitě nezklamali a ukázali, že jakmile budou na sobě pracovat, místo v kádru rozhodně mají. 

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - J. Filipčík [-] , P. Malchárek [-] , D. Damek [-] (90. J. Pánek [-] ) , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] (31. V. Kisza [-] ) , D. Javorek [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] , J. Alexa [-] (72. T. Bařina [-] ) , P. Maléř [-]

1. FK Spartak Jablunkov
J. Szotkowski [-] - M. Hupka [-] , T. Pustka [-] , T. Martynek [-] (46. M. Cienciala [-] ) , P. Raszka [-] , T. Bulawa [-] , T. Nieslaník [-] , M. Zogata [-] (46. R. Szotkowski [-] ) , J. Świerczek [-] , M. Hudzieczek [-] , J. Lachowicz [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: BEDNÁŘ Marcel - KLIMEK Tomáš, SZKUTA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.