2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vendryně opět vyhrála 2:0


Branky


0

První venkovní utkání jsme odehráli 20. 8. od 17. hodin ve Vendryni. Je to tým s několika zkušenými hráči, který ještě loni hrál v Krajském přeboru. V prvním kole porazil Jablunkov a my věděli, že nás nečeká nic lehkého, zvlášť přihlédneme-li ke kvalitě místního hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu jsme ovšem vletěli jak velká voda. Přímo z rozehrávky jsme se probíjeli do šance, leč marně. V sedmé minutě se v obrovské příležitosti se po krásné kombinační akci Papřoka s Javorkem objevil L. Šmahaj, po jeho střele levačkou ale zazněla bohužel jen tyč. Po chvílí se do další šance dostal Honza Laštovička, pálil jen do brankáře. Domácí jsme v této fázi do ničeho nepouštěli a gól visel ve vzduchu. Jenže my i v dalších příležitostech selhali a tak po 27. minutách hry, kdy jsme ve středu hřiště ztratili balon, byl z toho brejk 2 na jednoho a domácí Vlachovič nám ukázal, jak se proměňují šance – 1:0 pro Vendryni.
Tato branka naše fotbalisty opařila. Ve 30. minutě se v další šanci objevil Racko, Lužný ale chytá. Za tři minuty se oba znovu střetli tváří v tvář, ale tentokrát bohužel vyšel vítězně domácí utočník, kdy po dlouhém autu a propadlém balonu nikým neatakovaný zamířil přesně k tyči a my tak prohráváme 2:0…
Ke konci poločasu ještě naši kluci nabrali dech a snažili se vstřelit kontaktní branku, bohužel marně.

 

Druhý poločas začal opatrněji, fotbal se odehrával mezi šestnáctkami. My se postupem času snažíme s utkáním něco udělat, máme tam dost náznaků šancí nebo nebezpečných centrů, ale ke skórování branky nedochází. Domácí si své vedení zkušeně hlídají, hrozí z protiútoků, které většinou ale končí střelou vedle tyčí Lužného branky. Náš závěrečný tlak nepřichází a tak odjíždíme z Vendryně z prázdnou.

 

zdroj: Sokol Dobrá-facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobrá
faceboooková stránka klubu: Je to škoda. Soupeř byl asi trochu zkušenější než my, ale kdybychom to byli my, kdo ve 20. minutě vedl 2:0, nikdo by se nemohl divit. Snad se z toho poučíme do dalších utkání. A nejbližší šanci na nápravu máme teď v sobotu, 26. 8., kdy od 17:00 hostíme dalšího nového člena naší 1. A třídy, tým Hrabové. Zveme všechny naše příznivce snad na dobrý fotbal a všichni doufáme, že i na tříbodový zisk, který v domácím prostředí musí být pravidlem.



Sestavy


TJ Vendryně
R. Galusik [-] - M. Vlachovič [-] , J. Chlebek [-] , D. Martynek [-] , M. Cileček [-] (46. T. Guznar [-] ) , A. Kotas [-] (86. D. Mitrenga [-] ) , F. Racko [-] (81. L. Běčák [-] ) , J. Pilch [-] , O. Buzek [-] , M. Dawid [-] , M. Hulboj [-] (71. D. Szymczyk [-] )

TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - J. Laštovička [-] (78. J. Alexa [-] ) , R. Groš [-] (15. O. Gryžboň [-] ) , J. Filipčík [-] , P. Platoš [-] (67. P. Malchárek [-] ) , D. Javorek [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-]

ŽK: 44. M. Šebestík , 75. D. Javorek , 90. L. Šmahaj .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍK Přemysl - PŘEČEK Dušan, KRIŠTOF Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.