Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně rozhodly už v první dějství


Branky


0

Report z pohledu domácí družiny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání se našim hráčům povedl skvěle, ve 4.minutě vyslal Jaworek přesný pas na Juditu, který přihrál před bránu Rozsívalovi, který s přehledem uklidil do odkryté brány (1:0). Ve 14.minutě bylo zase veseleji, Jaworek se štěstím propasíroval míč na Kubienu, který si počkal na náběh Gistingera a ten už zakončoval do prázdně brány (2:0). Hosté stačili jen rozehrát a už se na ně valil další útok, Jaworek opět vybídl Gistingera, který přesně zakončil k tyči (3:0). Datyňští jako by neměli dost a stále hledali volné prostory v oslabené obraně Sedliště, Tomašák přesným pasem našel Juditu a ten našel přesnou přihrávkou na zadní tyči Kubienu, který opět zakončoval do prázdné brány (4:0). Pátá branka přišla zanedlouho, po přesném pasu Doláka si převzal míč Gistinger a tentokrát nabídl míč Rozsívalovi, který zakončil do odkryté brány (5:0). Poslední branka přišla po úniku Rozsívala, ten byl v pokutovém území podražen a následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil Gistinger a docílil tak prvního hattricku v datyňském dresu (6:0)

 

O poločase trenér Menoušek prostřídal sestavu, postupně se do hry dostali všichni náhradníci, branka však už nepadla, také z důvodu, že našim hráčům scházela přesnost a větší chuť přidat další branky. S výsledkem a především s hrou v prvním poločase můžeme být spokojeni, věříme, že v dalších zápasech tento výkon zopakujeme.

 

Zdroj: Dolní Datyně-facebook



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - P. Klimsza [-] (46. R. Baláž [-] ) , D. Judita [-] (46. V. Masopust [-] ) , J. Dolák [-] , A. Kučera [-] , P. Kubiena [-] , K. Rozsíval [-] (78. O. Kulhánek [-] ) , M. Jaworek [-] (57. Y. Batiha [-] ) , T. Gistinger [-] , V. Neuman [-] , P. Tomašák [-]

FK Sedliště
D. Majer [-] - F. Adamus [-] - P. Mojžíšek [-] (57. D. Mohyla [-] ) , T. Majer [-] , D. Majer [-] (74. D. Gwozdz [-] ) , M. Bílek [-] , T. Sekanina [-] , K. Jiříček [-] , A. Foukal [-] , J. Pohludka [-] , V. Kaňok [-]

ŽK: 47. M. Jaworek , 66. T. Gistinger - 44. P. Mojžíšek , 48. F. Adamus .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: JEDLIČKA Jan - BERAN Jan, PAVLÁSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.