2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Stonavu


Branky


0

Co na to webovky obou klubů?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
facebook:: Dnes sehrál A tým Baníku první mistrovské utkání, kdy na domácí půdě přivítal ve velkém derby tým SK Stonava. V úvodním utkání nové sezóny Baník prohrál těsně 2:3, když poločasový stav byl 1:1. Baník byl v utkání lepším týmem, ale doplatil na neproměňování vyložených šanci, což se o Stonavě nedá říct, jelikož má ve svém týmů Josefa Zollera, který třemi góly zajistil Stonavě tři body. Za Baník se prosadil dvakrát Antonín Chumchal.

SK Stonava
klubový web: PRVNÍ ZÁPAS TÉTO SEZÓNY JSME ZAČALI V SOUSEDNÍ OBCI S ALBRECHTICEMA. PO NEPŘESVĚDČIVÝCH VÝKONECH V PŘÍPRAVĚ JSME MĚLI OBAVY JAK TENTO ZÁPAS ZVLÁDNEME. MUŽSTVO DOZNALO NĚKOLIKA ZMĚN A NA SEHRÁNÍ NEBYLO ZASE TOLIK ČASU. NA POSLEDNÍ CHVÍLI SE VRÁTIL Z FRENŠTÁTU ZOLLER A BYL TO PRÁVĚ ON, KTERÝ HATTRICKEM DOVEDL STONAVU KE TŘEM BODŮM. V SESTAVĚ CHYBĚLI ZIELONKA A STANOWSKI, KTEŘÍ MĚLI PRACOVNÍ POVINNOSTI. NA MUŽSTVU BYLA VIDĚT JEŠTĚ NESEHRANOST, ALE JE TO PRVNÍ ZÁPAS A DOUFEJME, ŽE S ČASEM PŮJDE VÝKON MUŽSTVA JEŠTĚ NAHORU. PLATNÝMI HRÁČI SE UKÁZALI I MLADÍ KOLEK, KLUS A MIČÍK, KTEŘÍ HRU OŽIVILI A SVOU RYCHLOSTÍ ZAČALI ZNEPŘIJEMŇOVAT ROZEHRÁVKU DOMÁCÍCH. VÝBORNĚ OPĚT ZACHYTAL GASZCZYK, KTERÝ HNED VE DRUHÉ MINUTĚ CHYTIL JASNOU TUTOVKU DOMÁCÍCH. JIRKA MALÚŠ SBIRAL HLAVOU BALÓNY JAK VEPŘEDU TAK VZADU. DĚKUJEME CELÉMU MUŽSTVU ZA PŘEDVEDENÝ VÝKON A TĚŠÍME SE NA DOMÁCÍ ZÁPAS, VE KTERÉM PŘIVÍTÁME V SOBOTU 19.8. V 17.00 HOD. HRÁČE STARÉHO MĚSTA.



Sestavy


FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - O. Čoček [-] , J. Hovůrka [-] , A. Chumchal [-] , P. Marcol [-] (71. F. Čižmář [-] ) , T. Wojtyna [-] , D. Žyla [-] (79. J. Kociolek [-] ) , M. Edr [-] , L. Vagner [-] , A. Věčorek [-] (20. P. Pasz [-] ) , M. Kulhánek [-] (80. M. Korzeniowski [-] )

SK Stonava
L. Gaszczyk [-] - I. Kisel [-] (84. M. Škuláň [-] ) , T. Kratka [-] (65. A. Kolek [-] ) , T. Mančar [-] , L. Kubiena [-] , J. Malúš [-] , J. Zoller [-] (91. D. Mičík [-] ) , L. Graňák [-] , J. Káňa [-] , L. Němec [-] (65. P. Klus [-] ) , P. Kloda [-]

ŽK: 7. T. Kratka , 36. I. Kisel .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: HAVLÍK Přemysl - BEDNÁŘ Marcel, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.