1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá těsně vyhrála


Branky


0

Report z pohledu hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do podzimní části 1.A třídy se našim hráčům bohužel nepovedl, během zápasu rozhodně nebyli horším týmem, naopak se snažili kombinovat a hrozit po centrech ze stran. Domácí se bohužel dostali do vedení po ojedinělé střele z velké vzdálenosti, která však byla dobře umístěna a Vasilko si na míč sice sáhl, ale i tak zapadl do šibenice. Největší šancí prvního poločasu byl tečovaný centr Kubieny, kdy si domácí stoper dal málem výstavní vlastní branku, avšak brankář Lužný vytáhl skvělý zákrok.

 

V druhém poločase naši hráči dlouho domácím nepůjčili míč, ale do větších šancí se stále nedostávali, za to domácí občas vyrazili do rychlých brejků se kterými si naše obrana s brankářem Vasilkem poradila. Největší šance na srovnání přišla těsně před koncem, Tomašák vybojoval míč po obranném rohu, vyslal do protiútoku Kubienu, který obešel dva protihráče a šli s Rozsívalem 2 na 1. Bohužel Rozsíval přihrávku do dobré střelecké příležitosti nevyužil, nakonec ani nevystřelil, protože hledal přihrávkou spoluhráče. Nedá se nic dělat, věříme, že naši hráči prohru odčiní v domácím prostředí proti Sedlišti.

 

zdroj: Dolní Datyně-facebook



Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - R. Groš [-] (62. D. Damek [-] ) , J. Filipčík [-] , P. Platoš [-] (88. J. Laštovička [-] ) , D. Javorek [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , L. Papřok [-] (83. J. Alexa [-] ) , L. Šmahaj [-] , P. Rajnoch [-] , P. Maléř [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Neuman [-] , D. Judita [-] (86. P. Klimsza [-] ) , J. Dolák [-] , A. Kučera [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , K. Rozsíval [-] , T. Gistinger [-] , L. Stebel [-] (75. R. Baláž [-] ) , Y. Batiha [-] (83. V. Masopust [-] )

Počet diváků: 85. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - PODRACKÝ Pavel, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.