Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky o výhře rozhodly v první části


Branky


0

Finiš Ludgeřovic přišel pozdě, a tříbrankové manko dovedly jen korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice sice cestovaly do Krásných Louček s tříbodovými plány, jenže zpátky se vracely jako zpráskaní psi. Hosté doplatili na tragický první poločas. Domácí vsadili na jednoduchou taktiku nakopávaných míčů, z nichž vytěžili tři góly. Nejprve se po rychlém brejku prohnali kolem statického Kolenka a Chlopčík se přimotal k úspěšné dorážce – 1:0. Ludgeřovice sice záhy odpověděly, jenže Pěntkovi se po centru Nagyho mával hodně přísný ofsajd. Poté se hnal sám na brankáře Petra hostující Němec, ale praporek pomezního rozhodčího opět vlál ve vzduchu. O chvíli později způsobili v domácím vápně velký rozruch Klos s Němcem, Pěntka ovšem z výhodné pozice zamířil nad břevno. Klasicky tedy zahřmělo na opačné straně. Krásné Loučky při zranění Postředníka neposlaly míč do autu a Pučan využil unfair výhody – 2:0. Třetí hořkou pilulku Ludgeřovice spolkly ve 42. minutě, neboť se prosadil domácí hromotluk Fiurášek – 3:0. Stále ještě před přestávkou se snažili korigovat Fojtík s Němcem, jenže pálili pouze slepými náboji.

 

Hosté ovšem neházeli flintu do žita. Hlavně Pěntka byl střelecky při chuti, jeho ránu z 50. minuty však odvrátil stoper z brankové čáry. Za další čtvrthodinku už Pěntka slavil, když si naběhl na ideální centr Němce a hlavičkoval přesně ke vzdálenější tyči – 3:1. Následně proměnil Havlík zadáky Krásných Louček ve slalomové tyče a Pěntka zařídil pořádné drama – 3:2. Ludgeřovický bomber dokonce sahal po hattricku, ale po nezištné přihrávce Fojtíka selhal. A jelikož v závěru nevyrovnal ani Klos, tak se mohli domácí borci radovat z teprve druhé výhry v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí mužstva): V první poločase jsme konečně nastoupili v nejsilnější sestavě, a chtěli jsme toho patřičně využít. Podařilo se nám vstřelit rychlou branku. Pak jsme vstřelili i druhou branku. Ludgeřovice nám pak zatopily, ale gólman Petr vychytal tři až čtyři šance. Paradoxně jsme ale branku vsítili my. Ve druhém poločasu, vlivem těžkého terénu, jsme museli vystřídat a rozpadla se nám obranná formace. Hosté nás přečíslovali, z čehož vyplynula jejich první branka. My začali hrát ustrašeně a zbytečně se zatahovali. Opět se nás držel brankář Petr. Hosté ale snížili, a pak nás tlačili, a my jsme vyráželi k rychlým brejkům, které jsme nedali, a byli jsme rádi, že hosté neskórovali a my vyhráli 3:2.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: „Tenhle zápas jsme si prohráli sami již v prvním poločase. Krásné Loučky celý zápas pouze nakopávaly míče za naši obranu, ale my jsme si to nedokázali pohlídat. Měli jsme sice velký tlak, ale dlouho jsme hráli pouze po šestnáctku. Ve druhé půli už jsme se prosadili i gólově, ale bohužel jsme pouze snížili. Byli jsme jasně lepší, takže minimálně bod bychom si zasloužili.“



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] (75. O. Šmíd [-] ) - R. Boček [-] , J. Lalák [-] - J. Fiurášek [-] (61. V. Kyška [-] ) , T. Hudský [-] (92. J. Zetek [-] ) - O. Ručka [-] , M. Pučan [-] , T. Furčak [-] (71. J. Košárek [-] ) , M. Došla [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - V. Horák [-] , J. Kolenko [-] (46. P. Zoubek [-] ) , J. Němec [-] , M. Pěntka [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , L. Fojtík [-] , R. Fejerčák [-] , M. Postředník [-] (39. L. Stepek [-] ) , D. Nagy [-] (55. D. Havlík [-] )

ŽK: 51. R. Boček , 68. M. Pučan - 20. J. Němec , 67. L. Stepek , 67. V. Horák , 90. T. Hájek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: JEDLIČKA Jan - LEVINGER Milan, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.