2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Jakubčovic přišel pozdě


Branky


0

Bolatice vedly o tři branky. Jakubčovice dokázaly jen snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice dokázaly zopakovat vynikající výkon z Krásných Louček, když i proti Jakubčovicím vyválčily tři body. Hned ve 2. minutě však mohly děkovat svému brankáři Kramářovi, který bravurně zneškodnil bombu Vavroše. Hosté se poprvé osmělili při časovaném pasu Gaidy a úniku Obrusníka, jenže bolatický forvard ztroskotal na gólmanovi Bučkovi. Na opačné straně hlavičkoval nepřesně Kamil Molnár, takže zákonitě udeřili hosté. Kotík poslal balon mezi stopery na Obrusníka, který nadvakrát překonal Bučka – 0:1. Jakubčovice samozřejmě nepropadaly beznaději, ale proti Strempkovi se vyznamenal Kramář. Dvě minuty před přestávkou se tedy opět radovaly Bolatice. Monsberger prošel jako nůž máslem domácí defenzivou, načechral do šestnáctky pěkný centr a dlouhán Kotík zúročil své centimetry – 0:2.

 

Potřetí pak hosté slavili v 62. minutě. Trestňák Šuly znamenal roh, který zahrával Balarin a čerstvý Harazim předvedl učebnicové zakončení koníčkem – 0:3. Jakubčovice však stále neházely flintu do žita. Hlavička Murina ještě olízla tyčku, ale v 82. minutě už Kramář přišel o čistý štít. Kotík sice odvrátil míč z brankové čáry, jenže přímo na nohu Vavroše, který se prezentoval krásným volejem – 1:3. V samotném závěru navíc pískl rozhodčí Porubek přísnou pentli Gaidovi a Štastný dokonce korigoval na 2:3. Bolatice si přesto odvážely z Oder všechny body.



Ohlasy k zápasu



FK Bolatice
Jiří Šula, trenér Bolatic: „Byl to docela vyrovnaný zápas, v němž se šance objevily na obou stranách. My jsme byli zpočátku produktivnější, když jsme si vytvořili tříbrankové vedení, které jsme ještě mohli několikrát zvýraznit. V závěru bohužel soupeř snížil a najednou to bylo drama. Podle mého názoru jsme si ovšem zasloužili vyhrát. Jsem rád, že jsme dokázali navázat na předchozí zápas proti Krásným Loučkám.“



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - T. Murin [-] , D. Strempek [-] , A. Pavelka [-] (74. D. Solanský [-] ) , R. Šaran [-] (46. D. Staff [-] ) , D. Rybařík [-] , K. Molnár [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , J. Petr [-]

FK Bolatice
T. Kramář [-] - D. Sikora [-] (90. D. Macura [-] ) , M. Obrusník [-] (60. D. Harazim [-] ) , Z. Duda [-] , D. Kotík [-] , T. Balarin [-] , J. Monsberger [-] (89. R. Plaček [-] ) , P. Boček [-] , J. Šula [-] , J. Gaida [-] , R. Hartoš [-] (85. M. Sněhota [-] )

ŽK: 49. R. Hartoš , 57. P. Boček , 83. D. Sikora .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: PORUBEK Václav - ŠAFAŘÍK Pavel, ROBENEK Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.