Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice porazily Vítkov


Branky


0

Všechny branky padly v první půlhodině, a Kobeřice si tak zajistily tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice proti Vítkovu potvrdily roli favorita, když o svém vítězství rozhodly již v prvním poločase. Domácí byli skutečně naladěni na útočnou strunu, protože hned ve 12. minutě vysunul Robin Wirth kupředu rychlonohého Šimečka, který našel ve vápně nikým nehlídaného Kubného – 1:0. O chvíli později Kobeřice opět rozebraly soupeře do posledního šroubečku. Hlawenka poslal míč mezi beky na rozběhnutého Robina Wirtha a na konci pěkné kombinace stál tentokrát Šimeček – 2:0. Ve 21. minutě už byli borci z Vítkova zralí na ručník. Kollek naservíroval balon na zlatém podnose Kryštofovi a ten měl značně usnadněnou úlohu – 3:0. Domácí pak samozřejmě pod vlivem vysokého vedení polevili, což se jim vymstilo ve 29. minutě. Přes Kosteru a Jurečku putoval míč k Malaníkovi a borec z vítkovského béčka trefil šibenici – 3:1. Hosté mohli utkání ještě více zdramatizovat krátce před přestávkou, jenže Pokorný po hezké individuální akci nezakončil přesně. Po přestávce fotbal vyloženě plakal. V kobeřickém dresu roztleskal fanoušky pouze Petr Stuchlík, který ve skluzu pálil nad břevno. Vítkovští na sebe upozornili při průniku Jurečky, jenže ani teď se skóre neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva): Rozhodl hned začátek zápasu a bylo po fotbale. Vzhledem k průběhu utkání by asi bylo lepší, kdybychom góly vstřelili trošku později. V úvodní dvacetiminutovce jsme soupeře třikrát totálně rozebrali, když jsme se trefovali prakticky do prázdné branky. Pak už se kluci bohužel nedokázali vyhecovat. Hráče to nějak přestalo bavit, když se pořádně nekoncentrovali.“

TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: „Do Kobeřic jsme odjížděli v deseti lidech, když jsme museli doplnit mužstvo klukem z béčka, který se paradoxně jako jediný trefil. S torzem sestavy jsme absolutně nezvládli začátek utkání. První poločas probíhal zcela v režii Kobeřic, které měly velmi nebezpečné brejky. Všechny góly padly jako přes kopírák. O druhé půli se nemá cenu bavit, protože to byla oboustranně velká bída.“



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - J. Havelka [-] , F. Kollek [-] (80. T. Jašek [-] ) , A. Kubný [-] (71. D. Kusztubajda [-] ) , Z. Kryštof [-] , P. Hlawenka [-] , P. Stuchlík [-] (83. R. Stuchlík [-] ) , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (64. J. Janík [-] )


ŽK: 37. A. Šimeček , 41. J. Havelka , 57. J. Schreier - 68. J. Pokorný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PŘEČEK Dušan - KRIŠTOF Adam, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.