1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučky si odvezly cenný bod


Branky


0

Na vedení hostů reagovaly Jakubčovice vyrovnávací trefou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakubčovice přivítaly ve svém domovském stánku trápící se mužstvo z Krásných Louček. Do utkání vstoupily Loučky aktivně, v rozestavění 4-4-2. Jejich první "úspěšný" pokus přišel ve 20. minutě po centru Chlopčíka, když se hlavou prosadil Pučan, ale jeho branka kvůli údajnému ofsajdu nebyla uznána. Další dvě příležitosti měly Loučky po standarkdách Hudského a Kyšky. Tlak hostů gradoval těsně před pauzou, když po krásné kombinační akci zakončoval ve vápně přesnou střelou Hudský - 0:1. Jakubčovice zahrozily až v závěru poločasu, ale jejich pokus zpacifikoval gólman Petr. Do druhého poločasu nastoupily aktivněji Jakubčovce a v prvních deseti minutách si po hrubách hostů vypracovali tři šance, které ale opět vychytal brankář Petr. Hra se pak vyrovnala, ale pro hosty přišla nešťastná 64. minuta, když minelu vytvořil hostující Košárek, a jeho chyby využil k vyrovnávací brance Pavelka - 1:1. Košárek mohl za deset minut svou chybu odčinit, ale ve vyložené šanci dokázal propálit domácího brankáře, ale míč k jeho smutku v bráně neskončil. Zápas už se pak jen dohrával, a dospěl k zasloužené remíze. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra):

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Do utkání jsme vstupovali s cílem urvat body, které jsme v Jakubčovicích nikdy nezískaly. Po změně trenéra, jsme změnili rozestavění a po poločasu jsme vedli. Ve druhém jsme ale po naší chybě inkasovali, a vezeme si domů pouze bod.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , A. Pavelka [-] (83. D. Solanský [-] ) , R. Šaran [-] (55. D. Strempek [-] ) , K. Molnár [-] , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] - R. Boček [-] , J. Lalák [-] , J. Zetek [-] (60. J. Košárek [-] ) , O. Šmíd [-] , V. Kyška [-] - T. Hudský [-] - O. Ručka [-] , M. Pučan [-] (78. J. Fiurášek [-] )

ŽK: 52. J. Lalák , 57. J. Zetek , 88. V. Kyška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - CHÝLEK Martin, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.