D. Půda 43. (p.)
J. Žurek 52.
P. Wojnar 57.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lazce doma za tři body


Branky


43. D. Půda (p.) , 52. J. Žurek , 57. P. Wojnar - 26. M. Pučan , 82. J. Košárek
0

Vedení hostů domácí třemi góly otočili. Hosté se už zmohly jen na korekci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré Lazce na vlastním pažitu vydřely tři body s Krásnými Loučkami. Úvodní minuty si přisvojil domácí špílmachr Wojnar, který zahodil dvě velmi dobré příležitosti. Nejprve převzal míč od Košňovského a z otočky pálil kousek vedle. Poté se zjevil úplně sám před gólmanem Petrem, jenže ani v tomto případě nepropasíroval balon do sítě. Hosté se spoléhali výhradně na rychlé brejky, z nichž hrozilo velké nebezpečí. Po čtvrthodině hry pelášil Hudský zboku sám na brankáře Nykše, který se však nenechal přehodit a dorážející Pučan hlavou trestuhodně minul odkrytou kasu. Mladík z Krásných Louček si vylepšil náladu po rohu Ondry, když využil nepozornosti domácích zadáků – 0:1. V mokrolazeckém dresu tradičně zahrozil Wojnar, jenže v záklonu zamířil těsně nad břevno. Tři minuty před přestávkou se hosté hněvali na rozhodčího Kubáčka, protože po zákroku na Košňovského zapískal hodně přísnou penaltu. Zodpovědnost vzal na svá bedra stoper Půda a zkušeně zavěsil – 1:1. 

 

Domácím narostla křídla, což jasně demonstrovali na začátku druhé půle. V 53. minutě vydláždil Šimeček učebnicovou českou uličku pro Žurka, který si vychutnal Petra a otočil skóre na 2:1. O necelých pět minut později pak Žurek předvedl efektní patičku a Wojnar konečně zlomil střelecké prokletí – 3:1. V samém závěru si však Mokré Lazce zbytečně zkomplikovaly život. Po dalším smrtícím kontru Krásných Louček se trefil Košárek (3:2) a poté se navíc nechal hloupě vyloučit domácí Hiemer. Krátkou přesilovku ovšem hosté nevyužili, takže se i nadále motají v sestupovém pásmu.   



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, záložník Mokrých Lazců: „Krásné Loučky se od začátku zakopaly na vlastní půlce a jen nakopávaly míče dopředu na rychlé útočníky. Tyhle brejky nám v prvním poločase dělaly velké problémy. Hodně nám pomohla velmi přísná penalta a také skvělý nástup do druhé půle. Po přestávce už jsme soupeře téměř k ničemu nepustili. Jsem rád, že jsme otočili nepříznivý výsledek.“




Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
M. Nykš [-] - D. Půda [-] , J. Žurek [-] (79. A. Novák [-] ) , P. Galvas [-] , Z. Říman [-] , M. Vošvrda [-] (70. D. Exner [-] ) , P. Wojnar [-] , T. Kosňovský [-] , J. Garba [-] , R. Šimeček [-] , A. Hiemer [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] (71. J. Košárek [-] ) - O. Šmíd [-] (65. J. Lalák [-] ) , Š. Ondra [-] (58. R. Boček [-] ) , V. Kyška [-] - T. Hudský [-] - O. Ručka [-] , M. Došla [-] , T. Furčak [-] , M. Pučan [-] (72. J. Fiurášek [-] )

ŽK: 39. P. Galvas , 50. A. Hiemer - 20. V. Kyška , 42. M. Došla . ČK: 85. A. Hiemer .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - SZKUTA Pavel, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.