Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Unii


Branky


14. J. Starý , 43. J. Starý , 55. J. Starý , 63. A. Procházka - 52. T. Murin , 56. J. Schreier , 73. V. Olšovský (vl.)
0

Unie vedla po půli o dvě branky. Jakubčovice snížily, ale Hlubina dvakrát utekla na rozdíl dvou branek, ale Jakubčovice vždy snížily na rozdíl jedné.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unie Hlubina v sobotu přivítala ve svém domovském stánku mužstvo z Jakubčovic. Po celá utkání tahala Hlubina za delší část provazu. Hned od počátku přitlačila Jakubčovice k jejich vápnu a jejich tlak vyvrcholil po čtvrthodině hry, když po padesáti metrovém sprintu Schmutz odcentroval a na přední tyči zametl balon do sítě hlavou Starý - 1:0. Jakubčovice se snažili o tlak, ale ten jim nevycházel, a byli to domácí, kdo vstřelil další branku, když se míče zmocnil Schmutz, jenž vyslal do úniku Starý, který prokázal chladnou hlavu - 2:0. V samém závěru ještě zahodil velkou šanci Krčmařík, který z pětky hlavičkoval nepřesně. 

 

Po přestávce domácí hru kontrolovali a hosté vyčkávali. V 52. minutě přišla chyba domácích, když se snažil jeden z jejich hráčů pokrýt míč mířící do autu, zmocnil se ho jeden z hostujících hráčů a nahrávkou pod sebe vyzval ke skórování Murína - 2:1. Hlubina reagovala hned vzápětí, když Procházkův centr z kraje hřiště zametl do sítě hlavou Starý, který tak dal hattrick - 3:1. Hned po rozehrávce ale Jakubčovice snížily Schreierem - 3:2. V 63. minutě se zmocnil míče Procházka, přešel přes dva hráče a svou individulání akci zakončil střelou na přední tyč - 4:2. O deset minut později Jakubčovice znovu snižily, když se jejich centru nedorozuměl domácí brankář Otoupalík se stoperem Olšovským, když brankář vyboxoval míč do zad stopera a od nich se dokutálel do sítě - 4:3. V závěrečné čtvrthodině si Jakubčovice žádný tlak nevypracovaly, a výhru naopak mohla pojistit Hlubina, ale Hyrník trefil pouze břevno. 



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Po celý zápas jsme byli lepší, měli jsme více šancí, a hostům jsme prakticky dva góly darovali. Výhru považuji za zaslouženou.




Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - M. Bláha [-] , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , V. Olšovský [-] , J. Schmutz [-] (59. M. Sasko [-] ) , M. Blokša [-] (69. J. Skýba [-] ) , O. Hyrník [-] , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] , J. Starý [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , A. Pavelka [-] , R. Šaran [-] , D. Rybařík [-] , K. Molnár [-] , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , D. Staff [-]

ŽK: 61. M. Sasko , 75. A. Procházka - 77. J. Schreier , 85. D. Vavroš , 88. D. Rybařík , 90. T. Murin .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - PASTERČÁK Jozef, GODFRYD Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.