3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov vybojoval bod


Branky


26. P. Dřizgevič , 45. P. Dřizgevič (p.) , 68. P. Dřizgevič (p.) - 5. J. Radek , 14. A. Korbel , 49. J. Radek
0

Oldřišov musel neustále v zápase dotahovat, a nakonec si bod zajistil proměněnou penaltou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi ambiciózními mužstvy Oldřišova a Chlebičova přinesl velmi atraktivní podívanou. Hosté nastoupili jako z partesu, když se brzy dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve načechral Maloch do šestnáctky krásný centr a Radek předvedl neméně kvalitní hlavičku – 0:1. Výběr trenéra Axmanna nadále řádil jako utržený ze řetězu. O necelých deset minut později se Korbel blýskl nádhernou individuální akcí a zvýšil již na 0:2. Až poté se domácí vzpamatovali a začali přitápět pod kotlem. Střelecké pokusy Bořuckého a Patrika Žídka však postrádaly potřebnou přesnost. Jejich zmrtvýchvstání tak odstartovala až úspěšná dorážka Dřizgeviče – 1:2. Na opačné straně se objevil v tutovce Kužela, jenže gólman Minarčík se zaskvěl. Těsně před přestávkou se tedy zrodilo vyrovnání. Po dlouhém pasu Matěje Žídka fauloval Linda průbojného Bořuckého a Dřizgevič penaltou rozhodně nepohrdl – 2:2. 

 

Chlebičovu vyšel i nástup do druhého dějství, když si Radek počíhal na zpětnou přihrávku Matyáška a potvrdil pověst kanonýra – 2:3. V 68. minutě se však opět začínalo od nuly. Majewski po vlastní hrubce zatahal za záchrannou brzdu a po nedovoleném zákroku na Michala Jadrného se pískal další pokutový kop, který proměnil Dřizgevič, čímž zkompletoval hattrick – 3:3. Domácí dokonce mohli otočit skóre, jenže Bořucký s Kurkou tříbodovou výzvu odmítli.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Roman Bořucký, trenér Oldřišova: Remízu bych označil za celkem spravedlivou. Nám se bohužel vůbec nevydařil vstup do utkání, když jsme dvakrát inkasovali. Potom jsme se zvedli, dokázali jsme snížit a dokonce jsme vsítili gól do šatny. Po nedůrazu v šestnáctce jsme ovšem na začátku druhé půle obdrželi další branku, takže jsme rádi, že jsme nakonec alespoň vyrovnali.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Bylo to oboustranně kvalitní utkání před početnou diváckou návštěvou. Přiznávám, že před zápasem bych bod bral, ale teď jsem trošku zklamaný. Opakovaně jsme totiž vedli, takže jsme si to měli pohlídat. Hlavně začátek utkání se nám vydařil, když jsme dvakrát skórovali. Pak jsme si vybrali hlušší chvilku, což soupeř potrestal. Útoky tentokrát převládaly nad obranami.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
P. Minarčík [-] - R. Konečný [-] (23. J. Blahetka [-] ) , M. Žídek [-] , M. Mička [-] (21. J. Pfleger [-] ) , J. Droppa [-] - P. Žídek [-] (82. R. Kurka [-] ) , L. Pavlíček [-] , P. Dřizgevič [-] - D. Bořucký [-] , M. Jadrný [-] , D. Brunclík [-] (76. M. Pusch [-] )

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - F. Linda [-] , J. Majewski [-] , L. Villaschek [-] - R. Maloch [-] , M. Dzierža [-] (89. D. Tesař [-] ) , L. Kužel [-] - D. Matyášek [-] (73. L. Gabaj [-] ) , A. Korbel [-] , J. Radek [-] - L. Černín [-]

ŽK: 73. P. Dřizgevič , 73. J. Pfleger - 30. J. Radek , 44. F. Linda .
Počet diváků: 307. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - PORUBEK Václav, BYRTUS Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.