0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov nestačil na Darkovičky


Branky


0

Darkovičky daly v každém poločase po jedné brance a odvážejí si domů tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky byly od začátku naladěny na útočnou notu, když hlavně rychlonohý Felgenträger často zaměstnával vítkovskou defenzivu. V hostujícím dresu na sebe zpočátku upozornil rovněž Strachota, který se ocitl ve výborné palebné pozici, ale špatně zasáhl balon. Aktivita se Darkovičkám poprvé vyplatila ve 23. minutě. Domácí stoper Dubový zavadil o nohu mladíčka Moravce a Kremzer mazácky proměnil penaltu – 0:1. Za Vítkov se snažili odpovědět Černoch s Dohnálkem, jenže hostující kasa jim byla poněkud malá. Svěřenci trenéra Diviny se snažili pojistit své vedení při pěkné individuální akci Moravce, který ovšem stejně jako posléze jeho týmový kolega Kremzer netrefil cílené zařízení.

 

Tým z Hlučínska hrozil i zkraje druhé půle. Dělovku Moravce vytěsnil gólman Snášel na břevno a výtečně si poradil rovněž s dorážkou Kremzera. Vítkov se snažil vyrovnat především z nepříjemných standardních situací, ale Špok s Pokorným neprotlačili balon do sítě. O chvíli později napřáhl z dálky domácí Černoch, jenže brankář Varga předvedl exkluzivní tygří skok. Bodové naděje Vítkova pak definitivně pohasly v 82. minutě. Dubový si fatálně neporozuměl se Snášelem, když poslal míč mimo jeho dosah a Felgenträger stál ve správný moment na správném místě – 0:2. Darkovičky si tedy z horké vítkovské půdy odvezly cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, trenér Vítkova: Oproti předchozímu zápasu s Bolaticemi jsme se zlepšili. Hodně nám pomohl návrat Mikulenky, který si spolehlivě řídil obranu. Docela dobře jsme drželi balon, jenže v ofenzivě nám momentálně schází větší kvalita. Kdybychom nastoupili kompletní, tak jsem přesvědčený o tom, že bychom neprohráli. Jinak to byl poměrně klidný zápas bez větších emocí.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Vítkov sice nehrál špatně, ale my jsme byli o několik procent lepší. Od začátku jsme si vytvářeli nebezpečné šance a zaslouženě jsme se ujali vedení. Ke konci první půle nastala trošku hlušší desetiminutovka, ale po přestávce už jsme zase kontrolovali zápas. Domácí tým doplnil mužstvo šikovnými dorostenci, takže si třech bodů velmi cením.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - P. Dubový [-] , D. Stančík [-] , P. Scholaster [-] , M. Mikulenka [-] - T. Černoch [-] (84. P. Lamatschek [-] ) , D. Kostera [-] , K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] (70. L. Chalupa [-] ) - J. Pokorný [-] , L. Pavlíček [-] (80. M. Pavlica [-] )

FK Darkovičky
P. Varga [-] - D. Strachota [-] (88. R. Kempný [-] ) , L. Lindovský [-] , T. Ondič [-] (74. J. Jac [-] ) , O. Diviš [-] , A. Felgenträger [-] (85. M. Lampart [-] ) , L. Moravec [-] (69. K. Lomozník [-] ) , P. Kremzer [-] , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , P. Adamčík [-]

ŽK: 60. O. Diviš .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: JAHODA Kamil - BYRTUS Ladislav, ŠPIČÁK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.