2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nagy rozhodl tři minuty před koncem


Branky


0

Jakubčovice se sice ujaly vedení. Ludgeřovice vyrovnaly ještě do přestávky, a rozhodující gólový direkt si schovaly na závěr zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludgeřovice sice v sobotním zápase prohrávaly, ale nakonec si cílevědomě došly pro všechny tři body. Úvodní minuty ovšem patřily jejich soupeři. Jakubčovice měly od začátku útočné choutky, což potvrdily ve 22. minutě, kdy posadily na zadek Bělana a Schreier se ze vzduchu nemýlil – 0:1. Další dobrou příležitost hostů pak zneškodnil gólman Hájek. Domácí se probrali až krátce před přestávkou. Nejprve se po akci Stepka s Klosem opřel do míče Mudroch a brankář Buček s pomocí tyče vyrazil balon na roh. Po něm sice neuspěl Martiník, ale dorážející Kolenko už si věděl rady – 1:1. 

 

Dokonalý výsledkový obrat mohl zařídit ludgeřovický bomber Pěntka, jehož dělovka zaplula kousek vedle hostující svatyně. Domácí ovšem neklesali na mysli a ve druhém dějství stupňovali svůj nápor. Do střeleckých statistik se snažil zapsat čerstvý Havlík, ale po kombinaci Mudrocha s Pěntkou správně nesešteloval mířidla. Poté si Pěntka naběhl na roh Martiníka a hlavičkoval o pár čísel vedle. Vzápětí se drbal za ušima Klos, protože pouze nechal vyniknout pozorného Bučka. Klíčový moment utkání tak nastal až v 87. minutě. Při prudkém centru Stepka neudržel Buček balon v rukavicích, Nagy si počíhal na zpětný pas Kárycha a nádherně vymetl šibenici – 2:1. Na ludgeřovické lavičce tedy zaslouženě vytryskly gejzíry vítězné radosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Výhru jsme tentokrát vydřeli, ale podle mého názoru byla spravedlivá. V prvním poločase jsme se trápili, když jsme soupeře pustili do několika nebezpečných brejků a v ofenzivě jsme byli dost bezzubí. Na koně nás posadilo až vyrovnání. Po přestávce už jsme si vytvořili slušný tlak. Konečně jsme do naší hry dostali kvalitu a ze spousty šancí jsme zaslouženě vstřelili rozhodující gól.




Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] (56. D. Havlík [-] ) , D. Martiník [-] , J. Kolenko [-] , J. Němec [-] , M. Pěntka [-] (90. D. Pekara [-] ) , L. Stepek [-] (87. D. Lischka [-] ) , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Bělan [-] (72. J. Kárych [-] ) , D. Nagy [-]

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , D. Strempek [-] , R. Šaran [-] (65. J. Mička [-] ) , D. Rybařík [-] , K. Molnár [-] , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 42. D. Martiník , 55. D. Nagy , 70. R. Bělan , 90. M. Pěntka - 79. D. Molnár , 90. Z. Sommer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - TABÁŠEK Kamil, MALCHÁREK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.