P. Turanský 15. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice vyrovnaly až v nastavení


Branky


15. P. Turanský (p.) - 92. L. Stepek
0

Darkovičky se ujaly vedení z pokutového kopu. Hubenou výhru držely až do nastavení, kdy o ní přišly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby jako řemen bylo k vidění v Darkovičkách, kam zavítaly sousední Ludgeřovice. Emoce poprvé vzplály v 15. minutě, kdy se po střetu Martiníka s Buchvaldkem pískala penalta, a Turanský gólovou výzvu neodmítl – 1:0. Domácí pak mohli zdvojnásobit svůj náskok, jenže talentovaný Moravec při sólovém nájezdu ztroskotal na brankáři Hájkovi. Hosté se přihlásili o slovo až ve 44. minutě, ale rána Klose směřovala vedle tyče. 

 

Nervy pracovaly i po přestávce, když sudí Jantoš tasil dokonce dvě červené karty. Předčasně do sprch putoval ludgeřovický Postředník za likvidační faul na Kremzera a vyloučení vzápětí neunikl ani oplácející Turanský. Z čistě fotbalových momentů lze zmínit slibná přečíslení Felgenträgera s Lomozníkem, jenže útočníci Darkoviček tíhu okamžiku neunesli. Hosté koncentrovali svůj tlak na závěrečnou desetiminutovku. Nejprve sklepl Pěntka balon Mudrochovi a Klos podruhé minul cílené zařízení. Poté našel Klos při trestňáku ve vápně Kolenka, který hlavičkoval nepřesně. A když lapil gólman Varga nepříjemnou jedovku Mudrocha, tak se zdálo být hotovo. V nastaveném čase si však Stepek počíhal na standardku Klose a z ostrého úhlu zařídil výslednou remízu 1:1. Dramatickou koncovku ještě zpestřil přímák Buchvaldka z hranice šestnáctky, kdy míč ve zdi přizvedl Martiník. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Zklamání je obrovské, protože jsme o výhru přišli v nastaveném čase. Podle mého názoru jsme si zasloužili zvítězit. Byli jsme trošku lepším mužstvem a vypracovali jsme si i více šancí. Škoda, že se nám nepovedlo přidat druhý gól. Ludgeřovice hrozily pouze po dlouhých nákopech za naši obranu, zatímco my jsme byli silnější na míči.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Bylo to derby se vším všudy, takže fanoušci se určitě dobře pobavili. Nad pohlednými akcemi sice převažovaly osobní souboje, ale v těchto utkáních to prostě takhle bývá. My jsme nehráli úplně špatně, jenže bohužel jsme nesbírali odražené míče, takže to bylo takové kostrbaté. Nedokázali jsme se dostat do potřebného tlaku. Za remízu jsme samozřejmě rádi.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - A. Felgenträger [-] , T. Kabich [-] (87. M. Lampart [-] ) , L. Moravec [-] (62. K. Lomozník [-] ) , P. Kremzer [-] (73. O. Diviš [-] ) , P. Turanský [-] , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

TJ Ludgeřovice
R. Bělan [-] (61. D. Havlík [-] ) - T. Hájek [-] , D. Martiník [-] , J. Kolenko [-] , J. Němec [-] , M. Pěntka [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , M. Postředník [-] , D. Nagy [-] (79. L. Stepek [-] )

Počet diváků: 146. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - FANC Josef, KRIŠTOF Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.