2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rolný zajistil hostům premiérový bod


Branky


0

I když Jakubčovice dvakrát vedly, tak Heraltice dokázaly vyrovnat a odvézt si cenný bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice zvládly premiérové utkání I. A třídy na podtrženou jedničku, i když nástup do sobotního zápasu jim hrubě nevyšel. Jejich gólman Patrik Klein totiž inkasoval hned ve 2. minutě. Čunta podskočil centr Molnára a volný Strempek uklidil míč ke vzdálenější tyči – 1:0. Hosté se postupně zbavovali počátečního ostychu, jenže příležitost Adama Rolného zlikvidoval pozorný brankář Buček. Vyrovnání tak zařídil až Zwardoň, který se trefil po rychlém autu Adama Rolného a přesném pasu Zemborskiho – 1:1. Velké Heraltice vycítily šanci, ale rybička Adama Rolného směřovala nad břevno. Uhodilo teda na opačné straně. Molnár opět načechral balon do vápna, kde si Patrik Klein nepočínal zrovna důrazně, takže míč po několika kulečníkových odrazech doputoval k Murinovi a ten zblízka nezaváhal – 2:1. 

 

Domácí pak usilovali o gólovou pojistku, která ovšem nepřišla. Ránu Schreiera zastavila tyčka, nájezd Murina skvěle zlikvidoval Patrik Klein a Vavroš se Šťastným zamířili kousek vedle. Borci z Jakubčovic nad Odrou se drbali za ušima i po přestávce. Při nadějném přečíslení 4 na 2 ještě Schreier místo střely zbytečně hledal Vavroše, kterého uhlídal obětavý Čunta. Hosté poté poslali na trávník čerstvé síly a ty přinesly potřebné oživení. O pozornost tribun si dvakrát řekl Miroslav Rolný, ale remízu zařídil až jeho bratr Adam Rolný. Pěknou akci rozjel Miroslav Rolný, Jiří Otipka pláchl po křídle a Adam Rolný se z hranice šestnáctky nemýlil – 2:2. Velké Heraltice dokonce mohly zvítězit, jenže Daniel Klein, Piatkevič a Štěpán pálili slepými náboji.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Soupeř byl velice kvalitní, a hrál se pohledný fotbal a na vysoké úrovní. O vedení jsme přišli dvacet minut před koncem, kdy hosté vyrovnali na konečných 2:2.

TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla, brankář Velkých Heraltic:: Naše premiéra v I. A třídě skončila překvapivým ziskem cenného bodíku. Jakubčovice sice byly jasným papírovým favoritem, ale přes léto ztratily tři opory, což nám dávalo šanci. V samotném zápase jsme přežili slabší úvodní pasáž, abychom pak v závěru přitáhli šrouby a zaslouženě vyrovnali. S remízou jsme nadmíru spokojeni a pevně věříme, že v soutěži nebudeme jen do počtu.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , D. Strempek [-] , R. Šaran [-] (60. J. Petr [-] ) , K. Molnár [-] , T. Murin [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Staff [-] , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - J. Tesař [-] , D. Šimon [-] (65. J. Otipka [-] ) , P. Čunta [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] (89. M. Štěpán [-] ) , A. Rolný [-] , D. Zvardoň [-] (76. J. Richter [-] ) , M. Zemborski [-] (68. J. Piatkevič [-] ) , M. Valchař [-] , J. Otipka [-] (46. D. Klein [-] )

ŽK: 23. Z. Sommer , 75. T. Murin , 78. D. Vavroš , 85. P. Šťastný - 75. P. Čunta .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: Adamec Jiří - FOLVARČNÝ Adam, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.