0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj měl pořádnou smůlu


Branky


0

Háj ve Slezsku zažívá jednu z nejúspěšnějších sezon, když zle dotírá na postupovou příčku. Domácí fotbalisté chtěli potvrdit fazonu i proti Bruntálu, který se však od začátku podzimu pohybuje v popředí tabulky. V emočně vypjatém zápase se štěstěna usmála na hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háječtí bohužel minulou sobotu doplatili na žalostnou koncovku a rovněž sporné výroky trojice sudích. V úvodní pětačtyřicetiminutovce rozhodčí domácím neuznali dva góly. Nejprve našel Prokeš uvnitř šestnáctky Janíčka, který sice napnul síť, ale mával se ofsajd. V tomto případě ještě Baránkovi hoši tolik neprotestovali, ale u druhé trefy už jim nervy pochodovaly. Eršil vysunul kupředu Lampu, který centroval na Prokšu z brankové lajny, jenže praporek pomezního opět visel ve vzduchu. Štěstěna se pak od domácích odklonila i při střelách Prokeše a Janíčka, protože již překonaného gólmana Jašku zastoupili bruntálští zadáci. V hájeckých fotbalistech pěnila krev i po přestávce, když po zákroku Dohnálka na rychlonohého Daa reklamovali penaltu, ale rozhodčí byl jiného názoru. Deset minut před závěrečným hvizdem naopak pochvalně kvitovali vyloučení hostujícího Krajčoviče, který sejmul unikajícího Janíčka. O chvíli později ovšem zažili opravdový šok, neboť při početní přesilovce inkasovali. Sudí prý otočili aut a než se domácí stačili vzpamatovat, tak jim Adamovský doručil do sítě nechtěnou gólovou zásilku – 0:1. „Celkem kvalitní zápas pokazili rozhodčí, kteří několikrát pomohli Bruntálu. Výsledek mě hodně mrzí, protože kluci bojovali až do konce. Bruntál hrál dobře kombinačně, ale na naši branku vystřelil pouze jednou a hned se trefil,“ mračil se hájecký vedoucí Kamil Matěj.    



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hlaváček [-] - J. Lampa [-] , L. Malcharek [-] , P. Uvíra [-] (18. O. Prokša [-] ) , I. Janíček [-] , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , H. Prokeš [-] (55. P. Dao [-] ) , Š. Blažej [-] (85. R. Staníček [-] )

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Dohnálek [-] , R. Zatloukal [-] (60. J. Blažek [-] ) , Z. Orság [-] (90. S. Barteska [-] ) , J. Krajčovič [-] , V. Šustr [-] , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] , L. Kundrátek [-] (77. T. Němec [-] ) , J. Žatka [-] , T. Adamovský [-] (92. J. Hrabovský [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - TAKÁČ Tibor, VOJKOVSKÝ Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.