Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Háj se protrápil k výhře


Branky


0

Fotbalisté Háje ve Slezsku si uprostřed týdne poradili s ambiciózními Dětmarovicemi, takže před sobotním zápasem s Bílovcem oplývali optimismem a sebevědomím. Domácí borci skutečně neponechali nic náhodě, takže po dalším vítězství atakují postupové příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Baránka začali jako obvykle, když hned v úvodu zazdili dvě stoprocentní šance. Nejprve se řítil sám na gólmana Silbera hájecký bomber Prokeš, jenže pověst kanonýra nepotvrdil. O chvíli později předvedl úchvatný slalom Kolig, ale jeho střele vystavila stopku tyčka. Hosté okamžitě vyrazili do smrtícího kontru, při němž domácí stoper Matěj fatálně namazal Pavlíkovi a ten si věděl rady – 0:1. Favorit ovšem neházel flintu do žita. Ze zaslouženého vyrovnání se však radoval až těsně před přestávkou.  Po rohu Prokeše se míč odrazil k Uvírovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Ve druhém dějství sice domácí mačkali svého soupeře jako citron, ale skóre zůstávalo poměrně dlouho neměnné. O rozdílovou trefu se potom naštěstí postaral Eršil, když se po standardce Konvičky nádherně položil do voleje – 2:1. Potřetí hosté inkasovali v 72. minutě. Továrek se šikovně vyhnul ofsajdové pasti a s přehledem zvýšil na 3:1. Fotbalisté Bílovce ještě v závěrečné čtvrthodince stačili zápas zdramatizovat. Utěšená rána Meleckého se zastavila v šibenici, ale těsné vedení 3:2 už si domácí pohlídali. „Vyhráli jsme sice zaslouženě, na tři body jsme se dost nadřeli. Po velkém středečním utkání nastal pokles, když se na nás projevila i únava z náročného programu. Bílovec navíc nehrál vůbec špatně. Na těžkém terénu jsme klasicky zahodili spoustu šancí,“ uvedl hájecký vedoucí Kamil Matěj.  



Ohlasy k zápasu



FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér): Byla škoda vyrovnávacího gólu do šatny. V závěru jsme šli do rizika, ale bohužel to nevyšlo. Přesvědčili jsme se o tom, že dokážeme hrát vyrovnané zápasy i s celky z popředí tabulky, ale stále děláme hloupé chyby, které soupeř trestá. Mladým hráčům ještě schází zkušenosti. Nyní nás čeká důležitý zápas, který chceme zvládnout.



Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
J. Bartoš [-] - P. Žůrek [-] (60. Š. Továrek [-] ) , P. Uvíra [-] (90. R. Staníček [-] ) , I. Janíček [-] (65. J. Lampa [-] ) , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] , M. Vyležík [-] , R. Kolig [-] , O. Matěj [-] , H. Prokeš [-] , Š. Blažej [-]

FC Bílovec
R. Silber [-] - K. Kotrla [-] , R. Melecký [-] , P. Žídek [-] (85. P. Moučka [-] ) , J. Darda [-] , M. Ronec [-] , M. Pěla [-] (75. M. Rulíšek [-] ) , A. Dluhoš [-] , O. Pavlík [-] (78. F. Richter [-] ) , J. Tomášek [-] , L. Černín [-]

ŽK: 58. I. Janíček , 85. Z. Eršil , 90. J. Lampa - 35. J. Tomášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - ŠUJAN Stanislav, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.