0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová nestačila na Heřmanice


Branky


0

Domácí web hodnotí zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Slavia Orlová - Lutyně
klubový web:: Do Orlové přijeli Heřmanice nepřilíš oblíbený soupeř Orlové.Bohužel jaksi na něj neumíme zahrát.A bohužel zrovna v dnešním utkání se to potvrdilo soupeř hrál na brejky.A využil dvě naše chyby ke vstřelení dvou branek a odvezl si tak z Orlové tři body za vítězství.Naše šance pochytal skvělý Andrejko v brance Heřmanic a tak si na něm vylámaly zuby jak Renta(ten několikrát)jednou trefil břevno,pak neproměnil ani Novotný,Jašek a ani Hruška.A tak je třeba se soustředit na další zápas,který odehrajeme příští týden v Čeladné.




Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] , T. Botur [-] , A. Križňanský [-] (28. F. Jašek [-] ) , R. Novotný [-] , A. Hruška [-] , L. Kalous [-] , D. Renta [-] , P. Pavlík [-] , R. Schimke [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - J. Strakoš [-] , K. Půda [-] (83. J. Moravčík [-] ) , D. Fojtík [-] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , D. Martynek [-] (86. J. Schwarz [-] ) , E. Opata [-] , D. Tomšů [-] (78. M. Kosňovský [-] ) , P. Schwarz [-] (66. O. Strojek [-] ) , S. Mantey [-] (28. V. Potůček [-] )

ŽK: 26. L. Kalous - 81. D. Martynek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEČEK Michal - TVRDÝ Zbyněk, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.