3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětmarovice přehrály Polanku


Branky


17. M. Macko , 25. M. Tomáš , 69. Z. Pospěch (p.)
0

Report nám přináší web hostů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci zápasu měli hosté, Mašlanka přihrál Ševčíkovi a ten placírkou na zadní tyč těsně netrefil branku. Domácí zahrozili až v 17. minutě, a hned z toho byla branka. Po vybojovaném míči na středu hřiště poslal centr před branku Kuřusta, na zadní tyči sklepnul Pospěch míč na úplně volného Macka, který otevřel skóre utkání. O 8 minut později už to bylo o dvě branky, hosté zahrávali přímý kop, z něj domácí zahráli rychlý brejk a Tomáš se řítil sám od půlky na Řehulku a prostřelil jej. Polanečtí zahrozili v 27. minutě, Koutný pálil zpoza šestnáctky, ale Kotrlu nepřekvapil. O 3 minuty později zakončoval přímý kop hlavou Andrýsek, ale Kotrla byl opět připravený. V samém závěru mohl zvýšit skóre Mleziva, kdy po rohu trefil hlavou břevno.

 

Další velkou šanci měli domácí v úvodu druhého poločasu, Pospěch přihrál na Kuřustu, ten poslal centr na zadní tyč, kde Zahatlan ve skluzu překopl branku. Stejný hráč pak zkoušel na dvakrát propálit Řehulku z pravé strany, ale ten byl připraven. V 57. minutě se uvolnil z levé strany Koutný, navedl míč na střed ale jeho střela skončila nad brankou. V 60. minutě šel opět sám na Řehulku Tomáš, ten ale jeho pokus vyrazil. V 66. minutě zasekl na šestnácte Ševčík, navedl míč do pokutového území a jeho střelu vytáhl Kotrla na roh. O minutu později vybojoval míč Uher, střela po zemi ztratila rychlost a neznamenala pro domácí nebezpečí. V 69. minutě prošel po levé straně Macko, za cenu faulu jej zastavil až Roman Bartoš a kopala se penalta. K té se postavil Zbyněk Pospěch a nedal Řehulkovi šanci. V závěru zápasu zahodili domácí ještě několik šancí a zápas tak skončil 3:0.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - P. Zahatlan [-] , T. Mleziva [-] - D. Siekiera [-] , L. Kurušta [-] , T. Hrtánek [-] , P. Škuta [-] , M. Macko [-] (82. P. Beilner [-] ) - Z. Pospěch [-] , Z. Holý [-] - M. Tomáš [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-] , J. Kaluža [-] - J. Ševčík [-] , M. Skřehot [-] , T. Gajďok [-] - P. Miko [-] , D. Koutný [-] (82. R. Drulák [-] ) - D. Mašlanka [-] (79. M. Sysala [-] ) , D. Uher [-]

ŽK: 57. Z. Holý , 62. P. Zahatlan , 81. P. Škuta - 39. N. Andrýsek , 69. R. Bartoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sivera Jan - LAŠTUVKA Petr, JAHODA Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.