2:1
(2:0)
62. D. Renta
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček těsně vyhrál


Branky


25. V. Jaroš , 39. R. Mika - 62. D. Renta
0

Přinášíme vyjádření trenerů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Martin Veliký (trenér): Ale mohli jsme. Soupeř byl naprosto hratelný, na tom svém uzoučkém hřišti nás ale v první půli překvapil, mydlil nás, hrál velmi agresivně a nakopával balony, zatímco my chtěli hrát fotbal a doplatili jsme na to. Ve druhé půli jsme se zlepšili a takhle makat jsem snad kluky ještě neviděl. Soupeře jsme jasně přehráli. Škoda, že jsme to nedotáhli k bodům, protože jsme na Bělou měli. Zahodili jsme asi pět šancí. Náš gól dal opět Renta, kdo jiný, ale mrzí mě, že jsme nedotáhli k dalším gólům jiné slibné situace. Kluci jsou mladí, předfinální fázi ještě nezvládají tak, jak se na mužskou soutěž sluší. Oni ty zkušenosti postupně naberou, jen to nepřijde po šesti zápasech v kraji, na to je potřeba dvou let. Musíme bojovat dál, kluci to dneska odmakali a určitě s podobným stylem hry nejsme bez šancí proti nikomu. Čeká nás těžký týden a silní soupeři, je potřeba udělat nějaké body.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Radim Kovář, trenér: Vůbec nejsem spokojený s tím, jak si dokážeme během tří minut zkomplikovat zbývající průběh utkání, potažmo výsledek. Některé věci jsou pro mě jednoduše nepochopitelné. Na druhou stranu však musím kluky pochválit, že je vzniklé situace nepoložily a srdnatě bojovali až do konce.



Sestavy


FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - M. Petrík [-] , R. Mika [-] , L. Kováčik [-] (78. R. Brachtl [-] ) , O. Pytlík [-] , O. Malík [-] (67. J. Dziža [-] ) , D. Charvát [-] , M. Wendtner [-] , V. Jaroš [-] , D. Kožík [-] , M. Rusinko [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] , T. Cmorják [-] (86. J. Andl [-] ) , T. Botur [-] , A. Križňanský [-] , R. Novotný [-] , A. Hruška [-] (46. M. Koschny [-] ) , L. Kalous [-] , D. Renta [-] , F. Jašek [-]

ŽK: 20. L. Kováčik , 61. M. Wendtner , 65. M. Rusinko - 54. J. Vybíral , 65. D. Renta . ČK: 65. M. Wendtner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OPĚLA Robin - ŠUJAN Stanislav, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.