1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka vydřela výhru nad Břidličnou


Branky


0

Domácí web přináší report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci měli domácí, Šindler prošel po pravé straně a jeho dělovku vyrazil Šulák mimo. Ve 12. minutě měl stejný hráč další šanci po centru Koutného, jeho střela i s přispěním brankáře šla nad. Ve 20. minutě se osmělili hosté, Cudrák prošel po pravé straně, jeho centr na zadní tyč a následnou hlavičku Žmolíka chytil Řehulka. O 4 minuty později poslal míč mezi obránci Miko na Koutného, jeho střela na zadní tyč skončila těsně mimo. Ve 30. minutě pálil z přímého kopu Ševčík mimo. O chvíli později se na druhé straně protáhl Kučera kolem Borgosze a netrefil branku. Ve 36. minutě centroval z pravé strany Cudrák, hlavička Kučery ale mířila nad. V závěru poločasu zahrozili domácí, Ševčík zakončoval centr Mika hlavičkou a od hostů šel míč na roh.

 

Ve 47. minutě zahrával Ševčík druhý přímý kop, odražený míč se dostal k Šindlerovi, jehož dělovku vyrazil Šulák před sebe na Romana Bartoše, ten už stál ale v ofsajdu. V 65. minutě se postavil Ševčík opět k přímému kopu a tentokrát propálil zeď a poslal domácí do vedení. O 3. minuty později zahrával z podobné pozice na druhé straně přímý kop Žmolík, branku ale netrefil. V 72. minutě prošel Mašlanka sám po pravé straně, nahrával nabíhajícímu Koutnému, jenž první pokus netrefil a druhý pokus vyrazil Šulák a do bezpečí pak uklidil míč Cabák. V 80. minutě pálil z úhlu Cudrák, Řehulka jeho pokus vyrazil. V samém závěru po chybě domácí obrany pálil z levé strany opět Cudrák mimo branku.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-] , V. Borgosz [-] (33. D. Uher [-] ) , J. Kaluža [-] - J. Ševčík [-] (87. M. Sysala [-] ) , T. Gajďok [-] (89. R. Bartoš [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Šindler [-] (64. D. Mašlanka [-] ) - P. Miko [-] , D. Koutný [-] (82. R. Drulák [-] ) -

TJ Břidličná
J. Šulák [-] - M. Sklenařík [-] (74. M. Kladníček [-] ) , D. Hoffmann [-] , D. Jiřičný [-] , L. Dvořák [-] - V. Cabák [-] , M. Schreier [-] , D. Žmolík [-] - M. Cudrák [-] , P. Kučera [-] , P. György [-]

ŽK: 41. J. Ševčík , 57. T. Gajďok - 48. D. Žmolík , 64. V. Cabák , 73. P. Kučera .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - TABÁŠEK Kamil, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.