2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Renta zajistil výhru Orlové


Branky


14. D. Renta , 75. D. Renta
0

Report přináší domácí web. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velice cenné vítězství nad soupeřem z Českého Těšína dosáhla Orlová.Bohužel opět jsme dohraváli nekompletní po vyloučení kapitána Wojnarowského.Jako první zahrozili hosté jejich pokus ve druhé minutě ovšem pozorný Ščerba zneškodnil.Pak se zastřeloval kanonýr Renta ovšem první střela šla hodně nad.Při druhé mu míč utekl.Jenže opět hosté podcenili Rentovu zarputilost a ten se do třetice všeho dobrého konečně ve 14 minutě trefil a bylo to 1:0.V dalších šancích soupeře nás podržela pozorná obrana domácích a v jednom případě zazvonilo za Ščerbou dokonce břevno.

 

V dalších šancích soupeře nás podržela pozorná obrana domácích a v jednom případě zazvonilo za Ščerbou dokonce břevno.Ve druhém poločase Orlová pozorně bránila a vyrážela do nebezbečných protiútoků,při jednom z nic zcela vyšachovala obranu Těšína a dala Novotným branku,ovšem k údivu celého stadionu zvedl pomézní rozhodčí praporek a odmával ofsajd.Pak přišel v 75 minutě onen zkrat domácícho kapitána Wojnarowského,který zapoměl na to že má již jednu žlutou kartu z prvního poločasu a pustil se do zbytečné debaty z hlavním rozhodčím,který ho za řečnění vyloučil.Hned o minutu později vzal ovšem naději hostům ostrostřelec Renta přebral míč a prolétl celou zkoprnělou obranou hostí a když  udělal kličku i brankáři byla před ním zcela opuštěná a prázdná branka a tak to měl jednoduché na zvýšení 2:0.Hosté po zbytek zápasu mimo jedné nebezpečné střely již nic nevymysleli. A podruhé v letošním ročníku ačkoliv jsme dohrávali oslabení jsme brali tři body.

 

zdroj: http://www.fkslaviaorlovalutyne.cz



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] , A. Križňanský [-] , R. Novotný [-] , A. Hruška [-] (89. T. Cmorják [-] ) , L. Kalous [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] (20. T. Botur [-] ) , P. Pavlík [-] , A. Wojnarovský [-]

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - P. Šiška [-] , L. Mendrok [-] (60. S. Zogata [-] ) , P. Matuszek [-] , L. Rac [-] , J. Kupczak [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] , P. Kiška [-] , D. Bolek [-] , F. Hradečný [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - MATĚJEK Vojtěch, ČECHÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.