2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těšín vyhrál poprvé v tomto ročníku


Branky


0

Těšín o své výhře rozhodl dvěma góly v úvodním dějství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těšínu vyšel vstup do zápasu vskutku impozantně, když se dokázal prosadit bombou z dvaceti pěti metrů Sostřonek - 1:0. Těšín si pak vypracoval územní převahu, ze které vyplynula druhá branka těsně před odchodem do kabin, když rohový kop Kišky neomylně nasměroval do brány - 2:0. Po přestávce se Krnov zvedl, a jeho velkou šanci na korekci výsledku zmařil domácí strážce svatyně. Ke konci se Těšín zaměřil na více na defenzivu a rychlé brejky, ze kterých se snažil hrozit. Skóre se už nezměnilo a Těšín si došel pro první tři body v sezóně. 



Sestavy


FK Český Těšín
B. Gradek [-] - L. Mendrok [-] , P. Matuszek [-] , D. Michalisko [-] , M. Sostřonek [-] , D. Konečný [-] (81. D. Podaný [-] ) , P. Kiška [-] (90. D. Podaný [-] ) , D. Bolek [-] , P. Šiška [-] (76. J. Zogata [-] ) , O. Byrtus [-] , L. Rac [-]

FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - L. Pella [-] , M. Havlíček [-] (21. M. Pučan [-] ) , M. Sabo [-] (46. J. Hrubý [-] ) , M. Čanecký [-] , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] , T. Moravec [-] , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] , L. Mitura [-] (69. M. Ostrák [-] )

Počet diváků: 90. Rozhodčí: SVOBODA Marian - HAM Tomáš, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.