FOTO: Polanka doma nestačila na Heřmanice


Branky


63. D. Uher - 52. K. Půda , 53. D. Tomšů , 86. O. Strojek
0

Report nám přináší klubový web Polanky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil hostům, ti svým tlakem hlavně ze standardních situací nepustili domácí za půlku. Větší šance ale z toho nepramenila. V 12. minutě vybojovali domácí míč, rychlý brejk zakončoval Patrik Miko z úhlu střelou do brankáře. O 3 minuty později zahrozili hosté. Přímý kop Půdy vytáhl Řehulka nad branku. V 24. minutě zahrával přímý kop Miko, našel na přední tyči Gajďoka, který trefil břevno. Na druhé straně zahrozil Půda, průnik po levé straně zakončil střelou na vzdálenější tyč a tu taky trefil. V 36. minutě pálil Mantey z 20 metrů vedle Řehulkovy branky. O 4 minuty později se dostal k míči Ševčík, mohl obstřelit vyběhnutého Andrejka, ale obránci míč ukopli na roh. Po něm zakončoval hlavou Skřehot. Míč letěl k tyči, ale Andrejko tam byl včas. O minutu později letěl výkop Andrejka na Půdu, ten obešel Uhra a střelou na přední tyč naštěstí pro domácí nezamířil přesně.

 

Druhý poločas začal náporem domácích. Hned v úvodu se v šestnáctce obtočil Gajďok kolem Šimáčka a sám proti Andejkovi zakončil slabou střelou. V 48. minutě vyslal Ševčík Romana Bartoše a ten z jedné pálil nad. V 52. druhé minutě udeřilo na druhé straně. Přímý kop z pravé strany zakončil do Řehulkovy sítě volný Půda. Domácí se ze šoku ještě neotřepali a už to bylo 0:2. Stanovský sklepnul míč na nabíhajícího Tomšů a ten se sám řítil na Řehulku a přehodil jej. V 64. minutě to bylo 1:2, to Daniel Uher vybojoval míč v útočném pásmu a z velkého úhlu poslal dělovku přímo do pravého růžku. O 4 minuty později po pěkné akci Šindlera a Skřehota mohl zakončil Ševčík, tomu ale obránci ukopli míč na roh. V 84. minutě centroval Kaluža na Bartoše, míč se dostal k Mašlankovi, který napálil břevno. Chvíli předtím ale sudí zapískal útočný faul. Na konečných 1:3 zvýšil v 86. minutě Strojek, kdy placírkou z levé strany nedal Řehulkovi šanci.

Zdroj: http://www.fkskpolanka.cz/



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - R. Bartoš [-] , N. Andrýsek [-] , D. Uher [-] (66. J. Kaluža [-] ) , V. Borgosz [-] (89. R. Drulák [-] ) - D. Šindler [-] , M. Skřehot [-] , T. Gajďok [-] , J. Ševčík [-] (82. R. Bartoš [-] ) - P. Miko [-] - D. Koutný [-] (71. D. Mašlanka [-] )

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - J. Hetto [-] , J. Stanovský [-] (85. J. Moravčík [-] ) , D. Fojtík [10.0] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [3.0] , E. Opata [-] , K. Půda [-] (66. O. Strojek [-] ) , D. Tomšů [-] (74. V. Potůček [-] ) , P. Schwarz [-] , S. Mantey [-] (77. J. Strakoš [-] )

ŽK: 69. V. Borgosz , 80. R. Bartoš - 76. E. Opata .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - TVARDEK Erik, FOLVARČNÝ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.