4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prokeš režíroval destrukci Šenova


Branky


0

Háj ve Slezsku na domácí půdě změřil síly se Šenovem, který dosud patřil k nejpříjemnějším překvapením krajského přeboru. Hosté v předchozích třech kolech nepoznali přemožitele a navíc neinkasovali, takže vzbuzovali zdravý respekt. Domácí borci se však vybičovali k vynikajícímu výkonu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Baránka se na trávníku velmi rychle aklimatizovali. Již ve 2. minutě si Prokeš naběhl na kolmici Eršila a potvrdil pověst kanonýra – 1:0. Fotbalista s prvoligovými zkušenostmi byl hodně vidět i v dalším průběhu první půle, jenže po akcích Daa a Vyležíka si opakovaně vylámal zuby na gólmanovi Szarowskim. Poté Háječtí trošku sundali nohu z plynu, ale Šenov stále působil neškodným dojmem. Ve druhém poločase už domácí absolutně kralovali. Tutové příležitosti Prokeše anebo Uvíry se ještě nepromítly do průběžného stavu. 

 

Gólové odměny se tedy borci z Háje ve Slezsku dočkali až v 56. minutě. Po drzém průniku Komárka sice Szarowski opět vychytal Prokeše, ale na dorážku Daa neměl nárok – 2:0. O třetí úspěšný zásah domácího souboru se pak postaral agilní Prokeš, který zavěsil balon do horní části hostující kasy – 3:0. Háječtí ovšem dychtili po dalších brankách. V 82. minutě se zaskvěl čerstvý Lampa, když naservíroval míč hvězdnému Prokešovi a ten zkompletoval hattrick – 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (vedoucí týmu): Náš výkon se vůbec nedá srovnat s tím předešlým. Zatímco proti Pusté Polomi jsme si mysleli, že to přijde samo, tak teď jsme šli od začátku za výhrou. Kdybychom proměnili všechny šance, tak jsme mohli zvítězit dvouciferným rozdílem. Na hřišti jsme si počínali nesmírně zodpovědně a hlavně jsme bojovali jako jeden tým. Opravdu se mi to líbilo.“




Sestavy


TJ Háj ve Slezsku
P. Hlaváček [-] - P. Konvička [-] , Š. Blažej [-] (84. R. Kolig [-] ) , L. Komárek [-] (66. J. Lampa [-] ) , O. Matěj [-] , Z. Eršil [-] (79. R. Staníček [-] ) , P. Dao [-] (83. O. Prokša [-] ) , M. Vyležík [-] , H. Prokeš [-] , L. Malcharek [-] , P. Uvíra [-] (83. P. Žůrek [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - J. Hanauer [-] (79. L. Svoboda [-] ) , D. Vodák [-] , M. Schovajsa [-] , V. Babič [-] , M. Koďousek [-] (46. M. Stehlík [-] ) , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] (78. O. Stařičný [-] ) , D. Klimša [-] (46. M. Vedlich [-] ) , M. Maleňák [-]

ŽK: 43. Z. Eršil - 8. V. Babič , 16. M. Schovajsa , 34. M. Maleňák , 64. D. Vodák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HAM Tomáš - VIŠČOR Michael, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.