0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná poprvé za tři body ve Vratimově, který je nadále bez bodu


Branky


0

Břidličná se ujala vedení před odchodem do kabin. Výhru pak navýšila dvěma góly ve druhé polovině zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břidličná si přijela napravit reputaci do Vratimova a v prvním dějství byla na trávníku jasně lepším celkem. Nejdříve své šance postupně zazdili Jaup se Žmolíkem. Hosté se dočkali branky v 37. minutě, když jejich kanonýr Kučera nadvakrát propálil domácího strážce svatyně - 0:1. Po změně stran Vratimov na hosty zatlačil a snažil se vyrovnat, ale byla to paradoxně Břidličná, která dala další branku. Dvořák v pokutovém území vybojoval míč a byl domácím hračem evidentně sražen a rozhodčí ukázal na penaltový puntík.Penaltu s přehledem proměnil nemýlil 0:2. Poslední přesný zásah zařídil opět Kučera, když po pravé straně utekl obráncům domácích a míč uklidl střelou na vzdálenější tyč - 0:3.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Jiří Hořínek (trenér): V prvním poločase jsme byli hrozně slabí na míči a málo jsme běhali. Bohužel do toho jsme inkasovali. Po přestávce jsme sice zabrali, nevyužili jsme ale několik nadějných nebo vyložených šancí a místo toho jsme opět obdrželi góly po brejcích.

TJ Břidličná
Marián Minich (trenér, moravskoslezsky.denik.cz): Podle mého šlo o spravedlivé vítězství. Vytvořili jsme si více gólovek a kdyby své příležitosti obě strany zúročily, bylo by konečné skóre klidně 2:6.



Sestavy


FC Vratimov
O. Juras [-] - M. Kašuba [-] , R. Pešek [-] , K. Skoupý [-] (82. P. Zahradník [-] ) , D. Musiol [-] - V. Trmal [-] , J. Hottek [-] (21. J. Sáblík [-] ) , J. Pešek [-] , T. Uherčík [-] - R. Pařenica [-] (46. R. Šimek [-] ) , M. Svěnčík [-]

TJ Břidličná
D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] , M. Kladníček [-] (62. P. Šanda [-] ) , L. Dvořák [-] - T. Kaup [-] , M. Schreier [-] (73. M. Sklenařík [-] ) , D. Žmolík [-] - M. Cudrák [-] (82. D. Hargaš [-] ) , P. Kučera [-] - M. Minich [-] (86. S. Sudek [-] ) , J. Šulák [-]

ŽK: 56. R. Pešek , 57. J. Pešek , 61. M. Svěnčík , 73. R. Šimek - 61. P. Kučera .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FUTERKO Martin - SIVERA Jan, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.