D. Renta 32.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová nestačila na Bruntál


Branky


32. D. Renta - 41. M. Kyselý (p.) , 63. L. Češek , 70. T. Adamovský , 76. M. Kyselý
0

Report ze strany domácí družiny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel proti Bruntálu nezačal vůbec špatně.Aktivní Orlová si vypracovala několik drobných šancí.Bohužel vše zlikvidovala dobrá obrana hostí a brankář Jaška.Na druhé straně se činil Ščerba.Ve 32 minutě zatáhl po straně Novotný odcentroval na zcela volného Rentu a ten bombou doprostřed branky otevřel účet utkání a Orlová tak vedla.Bohužel soupeř byl čím dal běhavější a kousavější a těsně před poločasem toho využil,když ve 41 minutě z nenapádného faulu se kopala penalta,kterou hostující Kyselý bezpečně proměnil a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

První šanci ve druhém poločase měla Orlová,ale bohužel ji neproměnila,naopak do brejku se dostal hostující útočník a běžel sám na Ščerbu,udělal mu kličku a ten ho bohužel poslal k zemi za čož následovala červená karta a do branky tak musel jít nerozchytaný Šoustek.Následný volný přímý kop ještě chytil.Bohužel s přibývajícím časem,byl tentokrát rozdíl jednoho hráče v poli až moc znát na hře soupeře.A tak do rozhozené obrany se nejprve trefil Češek v 63 minutě.I přes snahu Orlové se nedařilo vytvořit domácímu týmu šance.A tak jak už to tak bývá přišel trest když nejprve v 70 minutě se trefil hostující Adamovský a v 76 minutě uzavřel účet utkání na konečných 1:4 pro hostující Bruntál opět Kyselý.

 

zdroj: http://www.fkslaviaorlovalutyne.cz



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Ščerba [-] - T. Věčorek [-] , J. Vybíral [-] (50. P. Šoustek [-] ) , T. Cmorják [-] , R. Novotný [-] , A. Hruška [-] (87. T. Botur [-] ) , D. Renta [-] , F. Jašek [-] , P. Pavlík [-] , R. Schimke [-] (85. M. Koschny [-] ) , A. Wojnarovský [-]

MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Dohnálek [-] , R. Zatloukal [-] (46. T. Němec [-] ) , J. Krajčovič [-] (79. L. Mohyla [-] ) , T. Adamovský [-] , V. Šustr [-] , M. Kyselý [-] , L. Češek [-] (79. S. Barteska [-] ) , L. Kundrátek [-] (84. J. Blažek [-] ) , J. Hrabovský [-] , Z. Orság [-] (64. J. Hendrych [-] )

ŽK: 41. R. Schimke , 63. A. Wojnarovský . ČK: 49. M. Ščerba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PALA Mojmír - LAKOMÝ Tomáš, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.