4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šenov dal čtyřku Polance


Branky


0

Report ze strany hostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahrozili v 9. minutě, po rohu trefil Aniol tyč. Hosté zahrozili v 15. minutě, střela Ševčíka ale postrádala větší razanci. Ve 22. minutě vyrazil Řehulka střelu zpoza šestnáctky, následná dorážka Schovajsy už šla mimo. V 28. minutě se už domácí dočkali. Mašlanka ztratil míč před domácí šestnáctkou, Koďousek prošel do ní a nahrál volnému Bednářovi, který otevřel skóre utkání. Stejný hráč pak pálil z 30 metrů a Řehulka musel jeho pokus likvidovat. Polanečtí se dostali před domácí branku v 38. minutě, průnik z levé strany zakončoval z 16 metrů Borgosz, Szarowski ale jeho pokus chytil. Ve 41. minutě se zaskvěl Řehulka, kdy na dvakrát zklikvidoval pokus Klimši, který byl trestuhodně volný.

 

V 49. minutě domácí vedli už 2:0, po centr z pravé strany podskočil Šindler, míč se pak od Maleňáka dostal ke Kopelovi, který se štěstím dostal za Řehulkova záda. Polanečtí se snažili o kontaktní branku, měli míč častěji na svých kopačkách, ale nebylo jim přáno. V 67. minutě hosté přišli o míč na polovině hřiště, ten s rychle dostal k volnému Bednářovi a ten zvýšil na 3:0. O 3 minuty později mohli Polanečtí snížit, rychlý brejk zakončoval Borgosz ale jeho střela levačkou skončila na břevnu. V 78. minutě pak přímý kop Ševčíka vyrazil Szarowski mimo. Na konečných 4:0 zvýšil opět Bednář, kdy dostal míč za obránce a obstřelil Řehulku.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Sestavy


SK Šenov
R. Szarowski [-] - J. Hanauer [-] , D. Vodák [-] , V. Babič [-] , M. Maleňák [-] (79. M. Stehlík [-] ) , M. Koďousek [-] , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] (89. M. Vedlich [-] ) , D. Klimša [-] (83. O. Habernal [-] ) , M. Schovajsa [-]

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Uher [-] , J. Ševčík [-] , T. Gajďok [-] , J. Kaluža [-] (89. L. Kaleta [-] ) , L. Uhlík [-] (46. R. Bartoš [-] ) , M. Skřehot [-] , V. Borgosz [-] (79. R. Drulák [-] ) , D. Šindler [-] , D. Mašlanka [-] (56. M. Sysala [-] ) , N. Andrýsek [-]

ŽK: 59. Z. Bednář , 62. M. Aniol , 82. D. Klimša - 31. V. Borgosz .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - PICMAUS Jiří, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.