Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bruntál si poradil s nováčkem z Vratimova


0

K prvnímu utkání nového ročníku nastoupili naši hráči na domácím hřišti proti Vratimovu, který je nováčkem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byl z obou stran k vidění pohledný fotbal. Mladý hostující tým byl v úvodní dvacetiminutovce vyrovnaným soupeřem, stačil rychlostně a také v kombinaci nezaostával. Postupem času však přeci jen domácí přebírali otěže zápasu.

 

Hrozit jsme začali především z pravé strany, kde několikrát utekl Zatloukal, ale jeho přihrávky nenašly adresáta. Branka visela ve vzduchu a ve 31. minutě jsme se dočkali. Presující Adamovský donutil obránce soupeře k chybě a samostatný únik proměnil parádním angličanem. Mohl tak slavit svůj první gól v bruntálském dresu. Hosté se snažili o vyrovnání, ale do žádné vážnější šance je skvěle hrající domácí defenziva nepustila. Naopak jsme to mohli být my, kdo mohl několikrát navýšit náskok, ale příležitosti jsme nevyužili. 

 

Úvod druhé půle nám vyšel na jedničku. První dvě šance měli Adamovský s Orságem, ale využili jsme až tu třetí. Na Kyselého volný kop si naskočil ve 49.minutě kapitán domácích Krajčovič a "hlavičkou a la Sergio Ramos" nás poslal do dvoubrankového vedení. Hosté začali riskovat a tak se otevíral prostor pro naše rychlé protiútoky. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale Zatloukal, Orság, Adamovský a Kundrátek je nevyužili.
I přes snahu hostujícího týmu jsme soupeři prakticky nic nedovolili a kontrolovali jsme vývoj utkání. V poslední minutě naše vítězství ještě navýšil svou premiérovou trefou Honza Hrabovský, který si naskočil na Blažkův rohový kop a nekompromisně zavěsil. Stanovil tak konečnou podobu výsledkuna 3:0.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz



Sestavy


MFK Bruntál
R. Jaška [-] - J. Dohnálek [-] , R. Zatloukal [-] (74. J. Blažek [-] ) , J. Krajčovič [-] , Z. Orság [-] (80. J. Hendrych [-] ) , T. Adamovský [-] , V. Šustr [-] (72. J. Hrabovský [-] ) , M. Kyselý [-] (86. L. Mohyla [-] ) , L. Češek [-] , L. Kundrátek [-] (82. S. Barteska [-] ) , P. Kundrátek [-]

FC Vratimov
D. Černý [-] - D. Musiol [-] , R. Šimek [-] , J. Pohludka [-] , R. Stuchlík [-] - T. Uherčík [-] (82. L. Brezula [-] ) , R. Pešek [-] (85. P. Zahradník [-] ) , J. Pešek [-] , V. Osvěčík [-] (89. J. Sáblík [-] ) - V. Trmal [-] (76. R. Pařenica [-] ) , M. Svěnčík [-]

ŽK: 29. L. Kundrátek , 66. M. Kyselý - 51. D. Musiol , 53. V. Osvěčík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRET Martin - ŠVEC Marek, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.